Eurovision 2015 - 2. elődöntő ÉLŐ

Eljött az ideje a második elődöntőnek is! A következő két órában folyamatosan közvetítem a történéseket, de a dalokról külön már nem kaptok leírást érhető okokból! Jó szórakozást!



21:10 - Litvániával kezdjük meg a sort. A dal nagyon kellemes hangzású, ahogy eddig is, de nem nyújt nagy élményt.

21:15 - Azt hittem, hogy Írország jobb volt, de ezek szerint nem hagyott bennem mély nyomot, ha még azt sem tudom, hogy melyik ország volt ez, mikor hallgattam.

21:20 - San Marinonak nehéz embert választani, hiszen alig vannak, de ha egyszer nincs normális daluk, akkor minek próbálkoznak?

21:25 - Montenegro dala jó is lenne, ha kicsit felturbózták volna.

21:28 - Málta dalának címe is a Warrior. A színpadi képpel vannak bajaim, a nő hangja pedig néhol elég hamiskás, de tudjuk, hogy manapság nem ez számít.

21:35 - Norvégia dalát csak az utolsó pár napban tetszett meg. Kicsit érdekes az egész koncepció, de nem lesz ez rossz. A döntőben biztos helyük van.

21:39 - Portugália messze van idén is a bejutástól. Ez a dal élőben sem jobb, mint a felvételen.

21:44 - A csehek sosem voltak szerencsések és nagy valószínűséggel idén sem lesznek a legjobbak között.

21:48 - Az izraeli dal bármennyire is nem akartam, hogy bejöjjön, mégis megtetszett. Lehet, hogy azért mert olyan "bulizós". Azért remélem, hogy nyerni nem fognak...nem akarom, hogy Izraelben legyen jövőre a dalverseny.

21:52 - A litván "előadó" messze van a jótól, ráadásul a dal is kicsit elvont. Nem kérjük a döntőbe. Jól gondolom?

21:55 - Azerbajdzsán az egyik "új" országok között van, minden évben próbálnak egy jó dalt összehozni. Most valami sikerült belőle, de még mindig nem az igazi.

22:00 - Egy nagy kedvenc. Bár az izlandi lánynak élőben nincs akkora hangja, mint felvételen, de a dalt még mindig imádom.

22:06 - Végre egy nagy kedvenc. Hiába nyertek 2012-ben, idén is megérdemelnék. A háttér pedig 5-ös!

22:10 - A svájci dal is az egyik kedvencem, mégha nincs is sok esélye, hogy nyerjen vagy a döntőbe jusson.

22:14 - Cyprus idén sem indul rossz dallal, de jobban preferáltam, mikor pörgősre vették a tempót. Kezd elegem lenni a kellemes balladákból idénre.

22:18 - A szlovén dal már az elején is nagy kedvencem volt, viszont még mindig idegesítő orrhangja van a nőnek. De, ha egyszer a dal jó, akkor nincs mit tenni.

22:23 - A lengyel dal is nagy kedvencem, viszont élőben már nem nyújt akkora élményt.

Már megint nem tudnék tíz országot választani. Azt mondom, hogy a svédek mehetnek, svájc is, a szlovén, Izland és Norvégia. Többet nem tudok választani, elég is lesz ennyi.

22:25 - Megkezdődött a szavazás!

22:34 - Mutattunk még egy kis osztrák kultúrát!

22:47 - Beszélgetünk az olaszokkal, a britekkel és a németekkel is.

22:48 - Az osztrák dal idén még annyira sem jó, mint a tavalyi, pedig az sem volt a legjobb. Amúgy a fiúk szimpatikusak voltam már a nyitó ceremónián is vasárnap.

22:56 - A következők jutottak tovább a döntőbe: Litvánia, Lengyelország, Szlovénia, Svédország, Norvégia, Montenegró, Cyprus, Azerbajdzsán, Lettország és Izrael.

6 megjegyzés:

  1. Mi a bajod Izraellel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi, szeretem a dalt, sőt nagyon is, de élőben valahogy nem az igazi. Maga az ország pedig számomra nem tartozik Európába, ahogy még sok másik.

      Törlés
  2. A szlovén nõnek valami fantasztikus a hangja. Miféle orrhangról beszélsz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az elején hallatszik durván, de amúgy elviselhető. Kinek mi, ugye? :D

      Törlés
    2. Nekem is feltűnt. Közben már nem volt olyan zavaró. Szerintem a svédek a legjobbak ebben a mezőnyben, de Montenegro sem volt rossz. De az abszolút favorit Románia. :)

      Törlés
    3. Románia nekem is az egyik kedvencem, a svédek meg egyértelműen az est legjobbjai. Érdekes lesz a szombati nap a három nagy esélyessel. :D

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...