Beauty and The Beast - A 2. évad első fele

Elég vegyes érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban. Kétségtelenül tetszett a második évad kezdése, majd egy kissé unalmassá vált az emlékezetkiesés és a szörnyvadászat, majd a félévadzáró utolsó pár része megint a toppon volt, de vajon ez elég-e egy újabb évad berendeléséhez?


Maga a sorozat minőségibb, mint az első évad, DE...

Először is, hatalmas hiba volt kivenni a The Vampire Diaries utánról, mert ott megvolt még a kellő nézettsége egy esetleges 3. évadhoz, itt bizony örülünk, ha megkapjuk a leforgatott részeket. Tény és való, hogy ez nem lesz elég egy újabb évadhoz, hiszen örülnek, ha nem esnek be 500 ezres nézettség alá. Az évadnak nem is volt olyan része, ami elért volna legalább egy 800 ezres nézettséget, ami siralmas, még a CW-től is. Igaz, felvezetése nem igen van, hiszen a Hart Of Dixie is alig bír megmaradni 1 millió felett, bár nála még adok egy 30% esélyt egy újabb, befejező évadnak.
A másik dolog, hogy valahogy nem a régi a sorozat, eltűnt belőle az izgalom, csak a szerelem maradt benne, ami nem is lenne baj, ha csatlakozna hozzá kellő akció és annál is több izgalom. Az első évad ennyiből volt jobb, hogy ott megvolt minden résznek a maga akciója, miközben Cat mással is foglalkozott, most meg csak megmentjük Vincentet és csókolom, ennyi, semmi több és ez "segíti" a nézettséget is.

Igaz, hogy nagyon jó nézni, hogy Cat és Vincent milyen boldog, de nem csak ezt akarom látni. Cat imádja a srácot, ezt tudjuk, a srác is szereti őt, amit szintén tudunk, de ő nem tudja/tudta. Azt sem tudom, hogy most mire emlékszik és mire nem. Az, hogy Gabe lett a főnök egy jó ötletnek tűnik először, de ha belegondolunk, sokkal több izgalom lehetett volna akkor, ha valami gyanakvó ismeretlent tettek volna a helyére. Akkor lettek volna ám balhék a köbön.

JT és Tess összeboronálása egy kétségbeesett húzás volt mind az íróktól, mind a rendezőktől. Értem, hogy nekik is kell szerelem, de nehogy már pont ők ketten, akik alig ismerik egymást, majd eltöltenek pár órát és hú, de szerelmesek lesznek. Ezt még én is nehezen hiszem el, pedig én aztán látom, ha valakik szeretik egymást.

Cat apjának a történetbe való belevonása, már az első évad végén megtetszett és egy remek szálat alakítottak ki vele. Cat próbált felé közeledni, de azért tartott is tőle, nem volt az a hihetetlen sorozatbeli és filmbeli egymásra találás, tudjátok, mikor "Apa, jajj, de szeretlek, lakjunk együtt!" stb...ez olyan hihető és átérezhető volt. Kristin még mindig nagyon jó színésznő, még, ha mások mást is állítanak és Jayen is észre lehetett venni a javulást. Kár, hogy eddig tartott a sorozat, mert bizony én már elástam magamban. Nm kaszálnám el, az is igaz, tehát már végignézem, ha egyszer elkezdem, de a The Secret Circle után ezt is nagyon sajnálom, hogy el fog tűnni.

Azért még várom a januárt, amikor sorban érkeznek még a maradék részek, szám szerint 12, így azért még biztos kihoznak valamit a sorozatból és remélem nem lesz benne semmi lezáratlan, mert azt ki nem állhatom.

Értékelés: 10/8. Igaz, hogy nem volt a legjobb a közepe, de az eleje és a vége jó volt a midseasonnak, remélem, hogy megmarad minden a következő évben is és nem hanyagolják el az akciót, amibe most belelendültek Cat apja miatt. Vincent meg menjen a tudja hova...:P

1 megjegyzés:

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...