Hajkavalkád: Leighton Meester

Leighton Meester már több éve a színészeti szakmában dolgozik. Nem csak színésznő, hanem énekesnő és modell is, éppen ezért rengeteg rendezvényen vesz részt, több filmben is feltűnt már, sőt a leghíresebb megjelenése a Pletykafészek című sorozatban volt 6 évadon keresztül. Lássuk, hogy a sorozatban, az eseményeken és egyéb helyeken, milyen hajkoronával tűnt fel.



Hát igen. A híres színésznő nem mindig választott jól a hajszín és forma terén. De megbocsájtjuk neki, hiszen még fiatal és tapasztalatlan volt. De kérünk téged Leighton, ez többet ne forduljon elő.


A Gossip Girlben Blair a széria elején kizárólag hajpánttal volt látható, de ahogy felnőtt és a trend is változott, ez eltűnt a fejéről.


A színésznő nem csak a sorozatban tűnt fel göndör hajjal, hanem abban az időben szinte csak ilyen formában hordta hajkoronáját. Ez mellesleg nagyon is jól állt neki, ahogy a későbbiekben is, amikor újra vissza-vissza tért ehhez a formához és színhez.


Ám Leighton nem csak hajformáján szokott változtatni, hanem még egy szőke korszaka is volt. A Szobatárs című filmben is szőkeként jelent meg, abban az időben ez volt a modell hajszíne és formája is.


Később visszatért barna színéhez, de a göndörség még mindig nem volt jellemző az énekesnő fején hordott hajkoronán, még mindig maradt a szögegyenes haj, ami meg kell mondani jól állt neki, de kísértetiesen hasonlít Rachel Bilsonra is.


2011-ben ombre hajjal nyomult a színésznő. Így minden eddigi színét belevitte akkori hajába. Nagyon egyedi és trendi volt akkor és jól is állt neki, de ma erről már lemondott.


Jelenleg hosszú hajjal és kis ombrés hatással nyomul az énekesnő. A tavalyi évben rövidre vágatta haját, de ez azóta már megnőtt.

1 megjegyzés:

  1. A rövid haj, és a szőke nagyon rosszul állt neki, az ombre stílus pedig szerintem a legjobban.

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...