Mi várható még 2013-ban?

Ahogy a világ, úgy a Revorina is készül az új évre. Amiket most leírok mind-mind tervben vannak (tervben=ha időm lesz és végre meggyógyulok, ugyanis egész karácsonykor az ágyat nyomtam és még most sem vagyok teljesen jól!). Több lista és összesítés készül majd az idei évről, illetve a 2014-es év első pár napjában a 2014-es év várva várt albumait, filmjeit, sorozatait mutatom majd be, tehát érdemes velem tartani az új évben is.


Amik idén még várhatóak:

A 2013-as év legjobb:
- albumai
- filmjei
- sorozatai
- klipjei
- turnéjai
stb....:)

- A legtöbb bevételre szert tett előadók az idei évben
- Az év legsikeresebb filmje
- Az év legtöbbet eladott albuma
(Ez a három valószínűleg egy cikkben lesz összesítve!)

- Lesz egy lista, mint "A 2013-as nyár legjobbjai", csak itt az egész évet nézzük majd!

Ezeken kívül, ha lesz még ötletem/kedvem/időm/erőm, akkor jönnek még listák. A legtöbbet egybe fogom szedni, azaz egy bejegyzésben, de még nem biztos!

Plusz, tartogatok egy meglepetés kritikát. Ez azért is lesz nagy dolog, mert egy extra hosszú sorozatkritikával álltok majd szemben, amit szerintem a legtöbb ember ismer is. Ez a meglepetés kritika az év utolsó napján fog érkezni!!! :)

UI.: Aki igényt tartana egy jövő évi naptárra, akár a számítógépére, akár kinyomtatni, az nyomjon a bejegyzésre egy lájkot és, ha lesz elég jelentkező, akkor elkészítem nektek még az idén! :) (Kívánságok jöhetnek, hogy kik szerepeljenek rajta!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...