Getaway - 2013

Selena Gomez első igazi akciófilmje, ami a kritikusok szemében nem sikerült valami jól, de meg kell, hogy mondjam, elsőre nem is rossz. Igaz, hogy hozzá van szokva a rossz kislányos szerephez, (Alias Alex Russo) de ez azért mégis csak egy komolyabb film, ahol még csak sajnáltatnia sem kellett magát és sírnia sem, minden második percben.


A film premierje a nyár végén volt, így nem is csoda, hogy eddig nem tudtam megnézni, hiszen semmi normális minőség, felirat meg pláne, de most végre sikerült. Maga a film nem volt rossz, a történet sem, de csak én nem értettem meg teljesen, hogy ki volt a pasi a végén? Sejtem, hogy ki lehetett, de biztos nem vagyok benne. Az ilyen filmeket pedig nem is szeretem annyira, ahol nem derül ki minden.



A két főszereplő karaktere nagyon tetszett. Maga a történet is nagyon bejött. Adott egy férfi, akinek a feleségét elrabolják, majd kap jó pár feladatot, amiknek a többsége teljesen értelmetlen és, ha ezeket végrehajtja, akkor viszontláthatja a feleségét. Nos, Selena úgy került a képbe, hogy a pasi a csajnak a kocsiját nyúlta le. Mellesleg a lány egy bankigazgatónak a lánya és, mint később kiderül, nem véletlenül az ő autóját kellett ellopni a pasasnak. A film nagy részében üldözi őket a rendőrség, majd a végén, miután ők is előnyhöz jutottak, megmentették a feleséget. Igen, ámde a rendőrség ott termettek a zsaruk, így a csajt elrabolták és a pasi próbálta követni és kiszabadítani, végül a "telefonos pasas" kidobta a kocsiból. Minden jó, ha a vége jó, csak nem itt. Ugyanis kiderül, hogy a rendőrök nem őt kapták el, ugyanis ő a világ másik végéről ügyelt a "rendre".

Selena nincs hozzászokva ilyen jelentekhez, de úgy gondolom, hogy nem volt ez rossz. Teljesen nem volt eltérő az eddigi szerepeitől, mert mégsem bűnözőt játszott, de azért ugyan olyan sem volt, így változatos, de egyre jobb a színésznő filmjeinek listája. Szerintem a Spring Breakersnél is jobban sikerült, de ezt mindenki maga döntse el.

Értékelés: 10/7. Bár nem volt tökéletes, de azt hiszem, hogy ez egy jó kezdet. Izgalmas film, jó szereplők, kell ennél több? Én csak javasolni tudom a megnézését, de sokra ne számítsatok azért. Egyszer mindenképp érdemes megnézni, többször nem tudom, majd kiderül, hogy később mennyire fog hiányozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...