Újabb családtaggal bővül Hófehérke és a Herceg

Na jó, nem a sorozatban (De arra is nagy esély van, hanem csak az életben.) Ginnifer Goodwin ugyanis első gyermekét várja Josh Dallastól. Sokan nem tudják, hogy Hófehérke megtestesítője Ginnifer és a Herceg, Josh Dallas az életben is egy párt alkotnak. Igazából ezt kritikának szántam, el is mondom, hogy miért.


Az utolsó előtti részben ugyanis Hófehérke közölte, hogy ő gyermeket akar a Hercegtől, mert az első gyermekével nem lehetett együtt, így szeretné ezt is átélni. Ugye kiderült, hogy a Herceg nem hagyhatja el Sohaországot, ami még oké is lenne, de Hófehérke vele akar maradni és újabb kisbabára vágyik. Eddig semmi baj nincs. Közben kiderült ugye, hogy Ginni és Josh babát vár. (A pár 2012-től alkotnak egy párt, bár már előtte is randiztak.) Azóta leadták az új részt, amiben kiderült, hogy van remény Daliásnak, hogy ne kelljen a szigeten ragadni, ami szerintem még messze van, mert ugye Pán erőre kapott Henry szívével.
Egy kicsit zavaros a mondókám mi? Pedig nem az. Az egészben az a rossz, hogy egy darabig jó volt elhinni, hogy tényleg akar még egy gyereket Snow, de kiderül, hogy csak muszájból akarja. Értem ez alatt azt, hogy az íróknak kezdeni kellett valamit Ginni hasával, így volt a legegyszerűbb. Nem mondom, hogy amúgy nem lett volna baba, de nem hiszem, hogy most és ilyen körülmények között.

Oké, ez nem egy hatalmas probléma és baj, hiszen határtalanul boldog vagyok, hogy egy ilyen szerelmes pár gyermeket vár, csak valahogy elkeseredtem, hogy a sorozatban megoldották az egészet. Nem így képzeltem volna el.

2 megjegyzés:

  1. Igen, az nagyon klassz, hogy babát vár, de egy picit tényleg furán oldották meg...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naja...kíváncsi leszek, hogy mi lesz a márciusi visszatérőben, mert ott már azért lesz hasa Ginninek. :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...