Revenge - A 3. évad első fele

Hát, ahogy indult az egész, nem számítottam volna erre. Gondoltam, hogy az Emily lelövős dolog még hoz érdekes pillanatokat, de azért csak megjósoltam a dolgot. Biztos voltam Danielben, igaz, elég elvetemült módon oldotta meg a gyilkosságot.




Mondanom sem kell, hogy eléggé elhúzták ezt az esküvőt, nem is csak években, hanem az egész évadban. Komolyan nem értem, hogy miért húzták az időt, de a végére csak belejöttünk a dologba. Az utolsó részre mondanám azt, hogy na igen, ez a Revenge. A többi elég slampos volt. Remélem, hogy nem lesz kasza, mert akkor nagyon szomorú lenne a lelkem, hiszen az egyik legjobb sorozat a világon. Nem az a tipikus nyálas és erőltetett sorozat, mint a mostaniak, bár igaz, ami igaz, lehetne jobb is, mondjuk első évad szintű.

Daniben mindig láttam azt a kissé őrült és instabil pasit, most bebizonyosodott, hogy diliházban a helye, de az biztos, hogy jó családba született, igazi apja és anyja fia ez a gyerek. Amilyen szerethető volt és szerelmes az előző évadokban, olyan őrült és elmebeteg lett ebben a szériában. Azért elég hidegvérrel ölte meg Emilyt. Igaz, nem halt meg, de nem gondolkozott sokat azon a lövésen, bár eléggé örült állapotban volt, de körülbelül úgy nézett ki, mint, aki részeg és nem tudja mit csinál. Oké, hogy becsapta Emily, de akkor sem kellett volna lelőnie.

Ahogy a két pasi kereste a lányt a megbeszélt helyen, igazán lettem volna a lány helyében, de neki akkor is Jack való, hiába a hazugság. Bár, ha megtudja, hogy a lány nem is terhes, nem biztos, hogy lesz esélye újra, de ki tudja, amiket láttam az előzetesben, lesznek itt még izgalmasabbnál-izgalmasabb dolgok.
Amúgy maga az évad nem volt rossz, de régen láttam mér olyan jó részt, mint ez a mostani. Hiányzott itt minden, de a legrosszabb a már említett időhúzás. Igazán kiderülhetne már, hogy ki is Emily Thorne valójában és foglalkozhatnánk a következményekkel.

Az előzetesről eszembe jutott, hogy mik lehetnek itt a lehetséges dolgok. Ugye Emily (elvileg) elveszti az eszméletét, de én ebben nem lennék olyan biztos, bár az íróktól kitelik itt minden, de lehet, hogy ez is csak egy Emilys trükk, ha nem, akkor meddig mennek el a rendezők, mindent kitörölnek, vagy csak egy darabot, mert az is érdekes lenne, ha az Emilys életére nem emlékezne, vagy a bosszúra, csak a kiskorára. de mindegy is, ez a jövő zenéje, ami nem is olyan távoli, hiszen januárban, eddig úgy tűnik, hogy 3 részre, de 5-én visszatért a sorozat, így sokat nem is kell izgulnunk. Kiderül, hogy mi lesz Emilyvel, Daniel anyjával, akit letartóztattak és így tovább.

 
Az évad első felének értékelése: 10/7. Bár volt ez mér jobb is, az utolsó rész jócskán adott a pontoknak. Ha csak azt kellett volna értékelni, simán 10-et kap, de így maradjunk egy hetesnél. remélem, hogy a januári visszatérésben megmaradnak az izgalmak, mert visszatérhet a sorozat a 10-es értékeléshez.

UI: Azért megkapjátok az előzetest is, hadd csigázzak fel mindenkit. :P


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...