A CW két újonca nem kezdett rosszul

Idén két sorozattal próbálkozott meg a csatorna. Az egyik a The Flash, mely majdnem elérte a TVD pilotrekordját. A másik a Jane The Virgin, ami meglepően jól, 1,6 millióval kezdett a múlt héten.


A Jane the virgin egy spanyol sorozatból kialakított széria, így sejteni lehet, hogy elég szappanos. Adott egy lány, aki elmegy a nőgyógyászhoz kivizsgálásra, de a doki éppen össze van zavarodva és véletlenül rossz embert termékenyít meg. Ő lenne Jane, aki még szűz, így nem is értette először, hogyan is eshetett teherbe. Kiderült, hogy az apával már találkozott, csókolóztak is, ám neki felesége van, akit Jane helyett kellett volna megtermékenyíteni. A lényeg a lényeg, Jane megtartja a babát, majd nekik adja. Természetesen neki is van barátja, aki végül eljegyzi és megegyeznek, hogy megszüli a babát, de nem tartja meg. 
Igen, szappanos, viszont vicces és a színészeket is lehet szeretni. Nekem azért is tetszik, mert én bírom a spanyolt, a zenéjüket, a beszédet és minden egyebet, de nem hiszem sajnos, hogy a sorozat hosszú életű lenne, majd kiderül, de addig is élvezem. Tegyétek ti is azt.

Értékelés: 10/7. Egy CW-hez képest átlagos, viszont személy szerint én rosszabbat vártam. Nem a történet fog meg, hanem a viccek és a szereplők. A karakterek nem rosszak és jelen van a Teen Wolfos mami is, ami még plusz pont nálam, persze itt nem gonosz szereplőt játszik.


A The Flash első részét a nyáron már megnéztem, de mondom majd úgy is változtatnak az első részen, így nem írok róla. Nagyjából semmi nem változott, legalábbis nekem nem tűnt fel. Az tuti, hogy jobban bejön, mint az Arrow, nem tudom, hogy meddig fogom nézni, de próbálkozom vele, annak ellenére, hogy nem bírom a szuperhősös dolgokat.
A lényeg, hogy egy srácba belecsap a villám, majd ő is olyan gyors lesz. Ő lesz a jófiú és a megmentő meg a többi klisés dolog, de közben az édesanyja meghalt, valaki elvitte, amivel az apját vádolják, így ő meg börtönben ül. Valószínű, hogy egy hasonló lény ölte meg, mint a fiú maga, így most az után is nyomoz. Közben persze vannak a rossz fiúk, a csinos kislányok és a többi egyéb mellékszereplő.
A színészek nem rosszak, ez inkább való a tiniknek, az Arrow pedig a felnőttebbeknek, persze csak idézőjelben. A karakterek elviselhetőek, a főszereplő sem az a nyavalygós srác, szóval lehet szeretni a The Flasht.

Értékelés: 10/9. Egy pár esélyt még fog kapni és, ha megfelel az igényeimnek, akkor folytatom a nézését.Nekem ebben több a rejtély, mint az anyasorozatban és maga az egésznek a feelingje is jobban tetszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...