A Top 10 leghíresebb Ice Bucket Challanges videó

Íme a 10 leghíresebb és legnézettebb videó, amit a sztárok készítettek ebből a nemes célból. Köztük van Selena Gomez, Taylor Swift, Lady Gaga és még sokan mások.



A 10. helyen Carrie Underwood szerepel, akinek a videóját 1,5 millióan látták.



A 9. helyen Dr. Dre szerepel. Az ő videója 2,6 milliós nézettségű.



A 8. helyen Jimmy Fallon és a The Roots, akiknek 3,7 millió ember nézte meg a videójukat.



A 7. helyezett Gaga az ég világon semmit nem tett a videóban, mégis 260 ezer ember lájkolta az instagramon a videót, illetve már több, mint 5 millióan nézték meg a csatornáján.



A 6. helyen Justin Timberlake futott be, aki egy tömeggel készítette el a videót, amit már 245 ezren lájkoltak az instagramján, közel 30 ezren a facebookon és van 3 milliós youtubos nézettsége is. 


Az 5. helyezett Selena Gomez nem töltöte fel a videóját a youtubera, mégis 730 ezer lájkot kapott az instagram profiljára feltöltött videóra.



A Foo Fighters youtubos jeges videója már 4,6 milliós nézettségnél jár, így ők a 4. helyezett.


Eminem szintén nem töltötte fel a videóját a youtubera, viszont a facebookos videót már több, mint 1 millióan lájkolták, 37 ezer kommentet kapott és közel 250 ezer ember osztotta meg, így ő lett a 3. helyezett.


Talylor Swift a 2. helyezett lett a videójával, amit facebookos oldalán több, mint 300 ezren lájkoltak, 7 ezer kommentet kapott és 20 ezren osztották meg, illetve a youtube csatornáján 1,5 milliós nézettséggel büszkélkedhet.


Justin Bieber lett az első, akinek a videóját egy millióan lájkolták az instagramos profilján. Érdekesség, hogy később még egy videót feltöltött, amit többen néztek meg, mint az elsőt. Ebben kihívja Obama amerikai elnököt is, de természetesen ő ezt nem fogadta el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...