Magyar hírek sztárokról és műsorokról

Sosem érdekeltek a magyar sztárok és a műsorok sem igazán, de tudom, hogy sokatokat igen, így összeszedtem pár új információt. Többek között a Rising star nyitánya, a Sztárban sztár szárnyalása és Kozsó betegsége is a lapok címoldalán szerepelt az elmúlt napokban.

- A Rising star 1.1 milliós nézettséggel nyitott, ami jelenleg nem jelent semmit, hiszen a Sztárban sztár vezette fel, ami újfent lenyomta az RTL KLUB-ot vasárnap este. A show valószínűleg még vissza fog térni, hiszen a TV2 eddigi legjobb húzása és személy szerint én is imádom, ami főleg a zsűrinek és a vidámságnak köszönhető. A Rising star pedig a héten felvezetés nélkül jön, ráadásul előbbre is kerül, így kíváncsi leszek a számokra, de a légmérvadóbbak a jövő heti élő show-s számok lesznek.

- Az Édes élet lekerült a műsorról és az Éden hotel kerül be a csatornához, ráadásul egy meglepetésember fogja vezetni, mégpedig Berki Krisztián.

- Kozsó egy agyműtéten esett át. A zenész már jó ideje kórházban van. Betegségéről nem sokat tudni, most is csak annyit kaptunk, hogy megműtötték és minden rendben ment a műtéten.

- November 16-tól ismét képernyőn a Való Világ, immáron a 7. évaddal. Az RTLII-n lesz látható ismét. Az első 6 lakó 16-án költözik be, majd folyamatosan "szivárognak" be az emberek. Idén is az applikáció segítségével lehet majd szavazni. A showt ugyanúgy, ahogy tavaly, Lilu és Istenes Bence vezeti majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...