Once Upon a Time - Megérkezett Elsa

Nem is lett olyan rossz kezdés idén. Tavaly elég gyengén nyitott a széria, viszont ebben az évben elég jól megoldották a régebbi problémákat is az írók. Az biztos, hogy az új szereplők jók lesznek, a színészek is remek választásnak bizonyulnak, viszont, mint a legtöbb részben, itt is voltak nagyobb hibák.


A rész ott kezdődött, ahol az évad végén befejeztük. Reginának gondja akadt az új jövevénnyel, akit Swan hozott vissza a kis időutazásukról. A karakter persze végig szenvedett azzal, hogy mit tegyen most, hiszen végre jó lett és nem akarta, hogy bárki rájöjjön, hogy tervez valamit Robin feleségével. Persze nem várhattuk el azt sem, hogy majd szépen csöndben elfogadja, mert bár oké, hogy megváltozott, mindenkiben ott lapul a gonosz és benne több, mint egy átlagos emberben. Visszaszerezte a tükrös emberkéjét, aki segít neki eltüntetni a nőt az útból, bár szerintem meg fogja magát gondolni és felhagy a dolgokkal és máshogy próbálja meg visszaszerezni a férfit. 

Őszintén szólva nem voltam oda annyira a részért, meg is mondom miért. Oké, hogy a cím a két testvér történetére utal, de a rész nem is szólt másról, nem volt benne semmi gonosz és ördögi, a jégemberkén kívül. Látszott erősen, hogy Hófehérkét, azaz Ginnifert nagyon óvják, hiszen nem régen szült, így körülbelül két sora volt a 43 perces részben, de igazából a többiek sem kaptak sokkal többet. Henry szintén hanyagolva volt, Hook és Emma kapcsolata azért 'kicsit' haladt, legalábbis láthattuk őket együtt, ami már-már csoda volt, hiszen nem szólt másról a rész, mint Elsáról és Annáról.

Hook és Emma ugye az előző évad végén összejöttek, vagyis elmondták egymásnak az érzéseiket és csókolóztak. Ezt ebben a részben is megtették, de Emma időt kért, nem egyszerű neki végre rálelni a boldogságra. Emma pici fiacskája végre nem idegesítette a népet, így ezért pacsi jár a rendezőknek, szinte nem is kapott szöveget, maximum annyit, mint Hófehérke.

Elsa és Anna. Érdekes színészeket találtak a helyükre az biztos. Nekem Anna sokkal jobban bejön, mind a karakter, mind a színész, de ez majd a későbbiekben eldől. Elsa kicsit savanyúnak és idegesítőnek tűnt, viszont Anna egy szerethető karakter, ráadásul azért is plusz pont járt, hogy a két szereplő tökéletesen hasonlít a filmben kreált karakterekre. Nem tudom, hogy mit fognak tudni kihozni ebből a Frozenes témából, engem igazából kicsit sem csigázott fel már tavaly sem. Engem főleg Regina és Robin kapcsolata érdekel, illetve Rumple új találmánya. Róla és Belleről még nem esett szó. Ugye a két szereplő összeházasodott és nászútra mentek egy elhagyatott házba, ahol Rumple talált egy lila kalapot(?). Igazából még senki nem tudja, hogy mi lesz az, de engem ez jobban érdekel, mint a Jégvarászos dolog, ugyanis ebből valami gonosz és sötét sülhet ki megint, ami végre nem feltétlenül Snow és Henry miatt jön majd vissza.

Értékelés: 10/6. Nekem ez most annyira nem tetszett, viszont várom a következő részeket, ugyanis látok benne potenciált, csak ne vágnának mindenbe bele és kicsit többet foglalkoznának a többiekkel is. A nézettséget nézve nagyon bejött a népnek ez az Elsa és Anna téma. Persze mindez annak is köszönhető, hogy az ember úton-útfélen belebotlott a promóciókba. Egy halom képet láthattunk facebookon is, de twitteren sem hagytak minket előzetesek nélkül. Hamarosan kiderült, hogy marad-e ez a több, mint tíz milliós nézettség, de ha nem esik sokat, akkor nagy esélye lehet további évadokra, hiszen évek óta nem szerepelt ennyire jól a széria.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...