Halloweeni filmajánló

Ha őszinte akarok lenni, akkor még sosem találtam olyan igazán félelmetes filmet, amitől rettegnék. A Fűrész sem volt az igazi, ami annak köszönhető, hogy látom, hogy mennyire mű az egész. Ha szellemesről van szó, számomra az sem elég izgalmas és félelmetes, de most próbálok nektek olyanokat összegyűjteni, ami nem feltétlenül félelmetes, hanem inkább halloweeni, hiszen nem a horrorfilmen van a hangsúly ilyenkor, hiába is hiszi mindenki azt.

Most ajánlhatnám a Paranormal Activityt, de az sem ide tartozik, számomra a halloweeni film ott kezdődik, hogy vannak benne kis tököcskék, beöltözött emberek és ijesztő lények. Sokak szerint a Halloween, amit még az előző évszázadban készítettek, hatalmas film, de nagyjából 20 percet bírtam belőle, mert csak rohangálásról szólt az egész, így, aki arra vágyik, nyugodtan belekukkanthat, de, tudjátok, hogy milyen az ízlésem és el tudjátok dönteni, hogy, ha sokszor egyetértetek velem, akkor ezt sem akarjátok látni.


Emlékeim szerint eléggé lehúztam a kritikámban a Fun Size-t, azaz a Zakkant Halloweent, de, ha te egy fiatalabb olvas vagy, aki inkább egy vicces és nem feltétlenül ijesztő filmet szeretnél megnézni, akkor szerintem ez tökéletes lesz számodra.


Sosem tudtam összeegyeztetni, hogy a Halloween-nak mi köze a karácsonyhoz, de talán el lehet tőle tekinteni, ha a Karácsonyi lidércnyomásról van szó. Ez a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt jó kis film lehet. Nem félelmetes, inkább aranyos, de szerencsére lehet az embernek tőle hangulata, így ezt is ajánlani tudom.


Talán az Adsz vagy kapsz az egyik legjobb ilyenkor. Kicsit félelmetes, kicsit gyerekes, kicsit felnőttes, nekem tavaly nagyon bejött. Szerintem próbálkozzatok vele, főleg, aki egy házról-házra járkálós kicsit ijesztő filmet akar látni.

Ha csak horrorfilmre vágysz ilyenkor, akkor abból is tudok ajánlani párat. A Fűrész részek igen jók lehetnek ilyenkor, de a Sikoly is egy klasszikus, ami szintén egy Halloweeni film, bár kevés jele van benne az ünnepnek, kit érdekel, ha egy ilyen filmről van szó. A Fehér zajról is jókat hallottam, nézzetek utána, ha még nem láttátok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...