11 éve indult el a Tuti gimi című sorozat

Hihetetlen, hogy a kedvenc sorozatom már 11 éves indult útnak. Szerencsére sokáig köztünk volt, hiszen "csak" 2012-ben húzták le a rolót 9 évad után. Nekem máig hiányzik a széria, hiszen hihetetlenül megszerettem a színészeket és a karaktereket is. A színészek többsége túl van a 30. életévükön, de még mindig úgy néznek ki, mint pár évvel ezelőtt a szériában.


James Lucas Scott édesanyját Bethany Joy Lenz játszotta. A színésznő mára a sorozatban is jelen lévő énekesi karrierjét egyengeti, illetve mellékszerepeket kap különböző sorozatokban és filmekben is játszik. Hayley nekem a kedven karakterem volt és Nate-val pedig az egyik kedvenc párosom. Hihetetlen, hogy olyan korán férjhez mentek és a nehézségeket is leküzdötték és a legjobb, hogy az életben nem jöttek össze. Mindig minden nagyszabású pár a végén az életben is egymás mellett kötnek ki, de szerencsére ez náluk nem így volt.


James, aki Natet alakította, volt az egyik legfiatalabb színész a többiek mellett. A 29 éves színész jelenleg a Crisis című sorozatban szerepel, illetve azóta több filmben is sikeresen hozta a formáját. Bár nem a legsármosabb és a leghelyesebb, de szerintem érdekes, hogy egy olyan nagyképű és kemény pasiból családapává vált rövid időn belül. 


Sophia Bush sem a 20-as éveiben van már, mégis annyira szexi és szép nő, hogy sok fiatal megirigyelhetné a kinézetét. A karakter érdekesen indult, de belőle is anyuka lett a végére, de mellette megmaradt az a Brooke, akit az első évadban megismertünk és szerintem ez így jó. A színésznő jelenleg a Chicago PD című sorozat második évadát forgatja hatalmas sikerrel. Emellett pedig több szériában is volt vendégszereplő. 


Chad Michael Murray sem változott semmit az évek alatt. A Lucast alakító alakító színész a 6. évad után szállt ki a sorozatból, majd olyan szerepeket kapott, mint a Chosen sorozat, vagy éppen több nagyszabású filmben is sikeresen alakított. Lucas és Peytont nem gondoltam, hogy összehozzák, mert a 6. évadon kívül nem sokat voltak együtt. Kicsit összecsapottnak éreztem a történetüket, de, ha egyszer ki akartak szállni, nem lehetett többet kihozni belőle.


Chaddel együtt Hilarie is 2009-ben szállt ki a sorozatból. A színésznő azóta is sikeresnek mondható, hiszen szerepelt többek között A nagy svindli című szériában, de a Grace klinikában is több epizód erejéig feltűnt. Peyton karaktere mindig is érdekes volt a számomra, mert mindig volt benne valami rejtélyes. Nagyon sok dolgon ment keresztül, de végül sikerült családot alapítania, ha nem is ment egyszerűen. 


Lee Norris, azaz Mouth a sorozat óta nem kapott túl sok lehetőséget. Egy rész erejéig szerepelt a Girl Meets World című Disney sorozatban, illetve a Holtodiglan című filmben szerepelt, de ezen felül nem kapott komolyabb alkotásban lehetőséget. A karakter szerencsére boldog befejezést kapott, hiszen az akkorra már a felesége(?) terhes volt, amikor a sorozat véget ért. 


Julian Baker máig az egyik legjobb pasi a sorozat színészei közül. A széria után olyan szerepeket kapott, mint a Ray Donovan Tommyja, illetve több rövidfilm főszereplője volt. A karakter szerencsére családot alapított, pedig ő sem volt egyszerű eset, mégis szépen kikerekítették a történetét, bár Peytonnal való kapcsolata számomra feleslegesnek bizonyult, mindez mára már semmit sem számít.


Az egyik kedvenc mellékszereplőm mindenképpen Jana Kramer karaktere volt. A színésznő mára a zenei és a filmes világban is megállja a helyét, több country-filmben kapott főszerepet, illetve folyamatosan érkeznek a dalai és a videói is. Sajnos a sorozatban nem volt végig jelen, nem bántam meg, hogy megismerhettem.


Shanetel a sorozat óta szerepet kapott a Beauty and the beast című CW-s sorozatban, illetve Glang Related főszereplője lett a 2014-es évben. 2015-ben érkezik egy újabb sorozata is. A karakternek az elején nem örültem, hogy behozták, majd megkedveltem és a Clayyel való kapcsolata az egyik legjobb volt a széria történetében, sajnáltam, hogy olyan keveset törődtek velük néha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...