Disney sztárok: Akkor és most

Szerintem nincs ember, aki ne ismerné Miley Cyrust, Selena Gomezt, Demi Lovatot vagy akár a Jonas tesókat. Hihetetlen, de ők is felnőnek egyszer, ráadásul velem együtt tették ezt meg, hiszen csak pár évvel idősebbek nálam, így végig követtem azt, ahogy változnak és felnőttek lesznek. Ebben a cikkben a híresebb Disney-sztárokat gyűjtöttem össze, hogy kiderüljön, ki és mennyi változott, azaz milyenek voltak a Disney-sztárok akkor és most.


Az összes sztár közül Miley változott a legtöbbet külsőleg is, de főként viselkedésre. Akkor egy aranyos kislány volt, aki imádta játszani Hannaht, ráadásul már akkor remek hangja volt. Mára már csak egy roncs maradt, akiben én még látok potenciált és remélem, hogy helyre kerül, hiszen minden botrány ellenére imádom, mert igazán jó hangja van és a dalai sem az utolsók. Akkor 2006-ban 14 éves volt, ekkor kezdte el a sorozatot, mára 21 éves és a saját lábán áll, vagy nyelvén, attól függ, mennyire van őrült napja.


A Disney-sztárok közül mindig is Sel volt a kedvencem. 2007-ben elkezdte 15 évesen a saját sorozatát, előtt viszont már rég a csatornánál volt. Az egyik legjobb barátnőjét is itt ismerte meg, akit már lassan 15 éve ismer. Demivel és Mileyval egyidősek, pár hónap eltérés van köztük. Selena viszont nem a botrányaival került fel a csúcsra, hanem a zenei karrierjével és a filmes bemutatkozásokkal. Sokan utálják, sokan szeretik, de minden sztárnál így van ez.


Bridgit Mendler is a Disneynél kezdte. Több kisebb sorozatban tűnt fel, mielőtt megkapta volna a Sok sikert Charlie! egyik főszerepét. A színésznő ma már inkább énekesként tevékenykedik, de van, amikor ezt vegyíti. A nagy sikerű Violetta 2. évadában is feltűnt, ami azért meglepő, mert a sorozat argentin.


Meglepetééés....Britney is a Disneynél kezdte. A rajongók, illetve az "idősebb" rajongók ezzel tisztában vannak, ahogy én is, viszont sokan nem tudják, hogy ő is színészként kezdte, méghozzá Mickey egérrel. Mára már "csak" énekesnő, aki Las Vegasban ad egy két éves koncertsorozatot.


Bizony, Justin Timberlake is itt kezdte el az életét. Birtneyvel együtt szerepelt, ráadásul annyira jóban voltak, hogy később sokáig egy párt is alkottak. Mára már csak köszönőviszonyban vannak. Justin is már"csak" énekes, ráadásul már felesége is van,aki nem mást, mint Jessica Biel.


Deminek Mileyval együtt csodás hangja van. Még kiskorában szerepelt először együtt Selenával a Disneynél, majd egy közös filmet is kaptak, illetve Demi végre egy saját sorozat "tulajdonosa" is lett. A Sonny két évadot élt meg Demivel, de egy évadot még ráhúztak, de ezt már itthon sem mutatták be. Deminek sok gondja volt, mára viszont minden rendben vele és nagyon boldog, hogy zenélhet.


A Jonas tesók már a 2000-es évek közepe óta együtt zenéltek, majd kaptak saját műsort, ami segítette a zenei karrierjüket. Később a Camp Rockban szerepeltek együtt. Joeval Demi alkotott egy rövid ideig egy párt, Nicken pedig Miley és Selena vitatkozott, nem is csoda, hogy nincsenek jóban. Kevinnek mára már családja van, felesége és gyereke is született. Nick a zenei karrierjét építi, ahogy Joe is.

2 megjegyzés:

  1. nagyon jól összeszedted, gratula :)
    bár én Demihez a kék haját tettem volna képként :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Próbáltam a legújabb kinézetüket kitenni, bár sokaknál ez lehetetlen. :D

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...