Teen Wolf - Vége a 4. évadnak

Sajnos ismét hosszú szünetre megy a Teen Wolf, hiszen az ötödik évad csak jövő nyáron érkezik az MTV csatornára. A széria a harmadik évadban megpróbált egy hosszabb évadot produkálni, de az nem jött be túl sok embernek. Az ötödik évad újra két felé oszlik, így majd nem kell rá majdnem egy egész évet várni.


Ebben az évadban hatalmas kedvencemmé vált Malia, akit Shelley játszik. A színésznőt még a The Secret Circle sorozat folyamán kedveltem meg, de itt jóval érdekesebb és jobb karaktert osztottak rá. Stiles és Malia a sorozat húzó ereje, legalábbis én így gondolom, az ő humoruk nélkül lehet, hogy már nem követném a szériát, ugyanis a mostani rész kritikán aluli volt a számomra.

Scott és a Bezerkek rémesek voltak, nem tudom, hogy melyik találta ki azt, hogy ezzé a lénnyé váljon. Mondjuk, ha belegondolunk, még sok jót ki lehetett volna belőle húzni, de nem, egy egyszerű Liam-beszéddel simán túllépet az állati mivoltán és máris emberré/farkassá vált. Komolyan, ez szerintem inkább már vicc volt. Derek újjáéledése nem lepett meg, viszont nagyon szépen felvezették és nekem nagyon tetszett. Az évadban először volt értelmes pár perce Tylernek. Kíra továbbra is unalmas, most már igazán ki lehetne nyírni, mert semmi érdekes nincs már benne. Peter és Scott harca nem volt egy hatalmas lépés és az sem volt meglepetés, hogy nem ölte meg, merthát miért is tenné, hiszen egy ilyen alfa nem öl meg senkit. Az meg, hogy a három szemes emberhez került Peter megint csak egy hülyeség. Ettől nem várom túlzottan a következő évadot. Nem hagytak cliffhangert sem, semmit. Egy dög unalmas évadzáró volt, ami nem a Teen Wolfhoz illik, ráadásul még hosszabb is volt a kelleténél. Már megint egy "hatalmas" ötlet.

Ez az évad még jól indult, viszont, ahogy a nézettség, úgy a minőség is alább hagyott. Remélem, hogy a következő évad végre újból a régi lesz és nem tér át a Teen Wolf is a többi sorozat szintjére, akiknél a negyedik évad után már csak kínszenvedés az egész.

Értékelés: 10/5. Nem írok róla többet, mert csak megbánok a későbbiek során ezt a sok rosszat, de sajnos ez az igazság. Ha nem a Teen Wolfról lenne szó, többet kapna, de tudjuk jól, hogy mire képes, így el is várjuk a minőségi szériát.

1 megjegyzés:

  1. Az a helyzet, hogy én is mostanság nem egy sorozatban csalódtam ( a Vámpírnaplókat folytatják főszereplő nélkül, a PLL "Ki 'A'?" kínzása folytatódik, a The Originals utolsó részei is kissé unalmasak voltak ), és a Teen Wolf évadzárója sem volt túlságosan jó. Ami azt illeti, egyetértek veled, hogy a "Scottból csináljunk Berserkert" rész szörnyű volt, főleg, hogy Liam hozta vissza őt, amit nem is értek, hiszen ő csak a bétája, akit át sem akart változtatni eredetileg. Hosszú rész volt, igazán belefért volna, ha egy kicsit tovább győzködik, ráadásul valaki, aki tényleg jelent is valamit a számára, mint Stiles vagy - jaj, de utálom - Kíra. A csajt én is sírba kívánom, semmi jelentősége nincs, azon kívül, hogy ő egy róka(?). Ha Alisonon olyan könnyen túltette magát Scott, hát akkor egy szemhunyás alatt felejtené el a rókalánykát.
    Igazság szerint én Maliát nem igen kedvel(t)em, de ez valószínűleg azért van, mert én mindig is szerettem volna együtt látni Stilest és Lydiát, de hát lassan túl teszem magam rajta, mert már látom, hogy arra várhatok, és akkor esetleg kicsit jobban csípem majd a csajszit :D

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...