Monte Carlo - 2011

A Monte Carlo című filmet már többször is láttam, mivel hatalmas Selena és Leighton rajongó vagyok. Legutóbb tavaly, Cory halála után néztem meg, hogy egy kicsit megemlékezzek a színészről. A film nem nagy durranás, de nekem tökéletesen megfelel, ezeket a filmeket kedvelem.


Mind Selena Gomez, mind Leighton Meester, mind Katie Cassidy a kedvenc színésznőim közé tartoznak, így természetesen már kívülről fújom a történetet. A színészek tehetsége nem egy ilyen alkotásban fog megmutatkozni, ezt tudjuk jól, viszont mindenki hozta a maga szintjét, illetve, amit ez a film és a közönség elvárt. Selena alakította Grace és Cordelia karakterét is, bár utóbbit sokkal jobban hozta, hiszen abban volt egy kis játék.

Grace, Emma és Meg Párizsba utaznak Grace érettségije után. A lányok egy csapattal érkeznek a francia fővárosban, ám az egyik túra során lemaradtak, majd egy hotelban kötöttek ki, ahol elkezdődött a kavarodás. Grace ugyanis hasonmása a nagyképű és pénzéhes Cordeliának, aki Monte Carloba kellett volna, hogy utazzon. A lehetőségnek élve, a lányok el is repültek a kis ország városába, majd jöttek a kalandok és a szerelmek. A film érdekessége, hogy több jelenetet is idehaza vettek fel, köztük a film utolsó kockáit is. Természetesen mindenki boldog véget kapott a szerelme mellett.
Az alkotásban magyar színészek is helyet kaptak, mikor a hotelban forgattak, de ennek semmi jelentősége nem volt, nem ezért lett sikeres, hanem a színészek, a karakterek és persze a történet miatt, nomeg Selena Gomez alakítása miatt. Akkoriban hatalmas szám volt a színésznő jelenléte, így persze, hogy sokat hozott a konyhára a film mindenki számára.
Szerintem remek kis film, délutáni mozinak beillik, én személy szerint többször is meg tudom nézni, mert van annyira érdekes és persze a poénok sem az utolsóak benne, igen kellemeseket nevettek néhány képkockán.

Értékelés: 10/8. Nem gondolom, hogy egy kiemelkedő mozi lenne, viszont nem tudok eltekinteni attól, hogy három olyan színésznő kapta a főszerepet, akikért egytől-egyik oda vagyok. Sajnálom viszont, hogy Cory már nincs köztünk, szerintem remek színész volt.

2 megjegyzés:

  1. Én is pont így vagyok ezzel a filmmel, nem tartom nagy durranásak, de mégis tetszett, én is szeretem az ilyen filmeket, néha kellenek a hasonlóak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony. Az ilyeneken lehet jól kikapcsolni és még nem is tudod magad felhúzni rajta, mondjuk, ha este nézed, így legalább tudsz aludni. :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...