Kedvenc sorozatos idézeteim

Mindig is szerettem a sorozatokban elhangzott idézeteket, sok elgondolkodtató is van, de azt hiszen a beszólásokban és a viccekben sincs hiány. Íme néhány kedvencem.



The Vampire Diaries


"Nem aggódsz, hogy egy napon az összes erdei állat összefog és visszavág? Mármint szerintem dumálgatnak… "


"Stefan: Miért vontad be Jeremy-t?!
Damon: Indiana Jones-t játszik. Bevonta saját magát."


"Damon: Ne, csak egyszer ki kell mondanom. Csak hallanod kell. Szeretlek Elena. És mivel szeretlek, nem tudok önző lenni veled. Ezért nem tudhatod ezt. Nem érdemellek meg. De az öcsém igen. Istenem, bárcsak ne kéne elfelejtened… De el kell."


"Minden, amit kedvelek magamban, az te vagy."


"Elég ijesztő alak ez az Elijah,de jó a haja."



Revenge

"Azt mondják, a hűség örök kötelék. Talán így van, de van egy kis gond. Hosszú idő, míg a másik bizalmát kiérdemeljük, de elég egy pillanat, hogy elveszítsük azt."


"Mindannyiunk életében eljön a pillanat, amikor kicsúszik kezünkből a gyeplő, mely eddig a biztonságot jelentette számunkra."


Pretty Little Liars 

"A barátok kemények tudnak lenni veled. Lehet, hogy többet várnak tőled, mint az idegenek. Az idegenek leginkább úgy látnak, ahogy szeretnéd, hogy lássanak, de a barátaid nem csaphatod be. Ez teszi őket baráttá."

"Alison többet hazudott, mint amennyit lélegzett."



Once Upon a Time

"Az otthon az a hely, ahonnan ha elmész, hiányozni fog."

"Ha valakihez túl erősen ragaszkodsz, attól még nem fog szeretni."

"Két ember, akinek közös célja van, sok mindent elérhet. Két ember, akinek közös az ellensége, még többet."

"A jó veszít. A jó mindig veszít, mert ő tisztességesen játszik. A gonosz nem. Ő gonosz."



Gilmore Girls

"Nem szeretem a hétfőket, de sajnos hetente találkozom velük."

"A mai nap jól indult, de aztán felkeltem."



One Tree Hill

"Ha lenne egy barátod, akiről tudnád, hogy nem fogod többé látni, mit mondanál neki? Ha tehetnél egy utolsó dolgot egy olyan embernek, akit szeretsz, mi lenne az? Mondd ki! Tedd meg! Ne habozz! Semmi sem tart örökké."

"Ne feledd azt, hogy nem tartozol felelősséggel egyik ember felé sem. Sem nekik, sem nekem. Azt kell csinálnod, ami téged tesz boldoggá. Légy jó ember, miközben üldözöd a vágyaidat. De te választod meg, mi lesz az."

"16 évesen vezethettek, 18 évesen mehettek a háborúba, 21 évesen ihattok, 65 évesen ott a nyugdíj. Hány évesnek kell lenni a szerelemhez? Az igazihoz..."

"Kívánj valamit, de ne mondd el senkinek. Bármit. Akármit. Most higgy benne, hogy valóra válik. Sosem tudhatod, hol fog érni a következő csoda, a következő mosoly, vagy mikor válik valóra a kívánságod. Ha hiszel benne, hogy bármelyik pillanatban rád találhat és kinyitod a szíved és az elmédet ennek a lehetőségére és bizonyosságára, talán épp akkor kapod meg azt, amire vágysz. A világ tele van csodákkal, csak hinned kell benne. Tehát kívánj most valamit! Megvan? - Oké. Akkor most higgy benne teljes szíveddel!"

"Vess egy pillantást magadra egy tükörben! Ki néz vissza rád? Az, aki lenni szeretnél? Vagy olyasvalaki, akinek lenned kellett volna? Az az ember, aki lenni akartál, de nem sikerült? Azt mondja valaki, hogy képtelen vagy rá, vagy nem leszel az? Pedig lehetsz! Higgy abban, hogy a szerelem körülötted ólálkodik! Hidd el, hogy az álmok valóra válnak, minden nap, mert így van!"

"Nekem ez a világ túl nagy, túl sötét és túl sok lesz, ha itt hagysz."



Gossip Girl

"Akiket a legjobban ismerünk, azok képesek a leginkább meglepni."

"- Próbálkozz csak. Nem tudsz elijeszteni. Sajnálattal közlöm, hogy az irántad érzett szeretetem feltétel nélküli. 
- A feltétel nélküli szeretet gondolata olyannyira bizarr, mint a Fogtündér, vagy a környezetbarát vegytisztítás."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...