5. kívánság: Britney Spears

Ungvári Viki kérte tőlem ezt a Britney kritikát, aminek meg kell, hogy mondjam, nagyon örültem, hiszen egy olyan énekesnőről kell írnom, aki kiskori kedvencem. Mindig is szerettem a dalait, akkor is vele voltam, mikor összeomlott, tulajdonképpen ő a legrégebbi kedvencem, több, mint tíz éve imádom és követem az életét.


Az első CD-n is, amit kaptam, nem egy dal szerepel, amit ő énekelt fel. Akkor még nem volt internet, így csak a rádiós slágereit ismertem, majd, miután már otthon is lett világháló, akkor kezdtem el igazán keresni a dalait és megismerni, addig csak a posztereket gyűjtögettem. Az első dalait nagyon kedvelem, mert bár azok erősen meg voltak szabva, hogy milyenek lehetnek, mégis az ő stílusát képviselték. Akkori nagy kedvencem a Do Something és a Toxic, de a ...baby one more time című dalért is nagyon oda voltam.

Majd jött az összeomlása és a botrányok, de még akkor is képes volt sikeres dalokat összehozni, amihez azért kellett segítség, hiszen emlékszem mikor mondták, hogy a videó készítésekor sem volt teljesen beszámítható, de szerencsére mára már újra a régi, sőt még jobb is annál, hiszen sikeres üzletasszony, anyukának is nagyon jó, illetve sorra gyártja a dalokat. Jelenleg Las Vegasban van, hiszen egy két éves szerződést kötött, amivel rengeteg showt kell lenyomnia, amihez szintén kell erő és kitartás, így a tiszteletem az övé, ez biztos.

Sokan mondják, hogy tehetségtelen és nincs hangja, hát igen, nem erőssége az élőben éneklés, pedig, ha valaki utána néz, van több olyan felvétel is tőle, ahol élőben énekel és nem sok különbség van a felvett dal és az élő között, így nem értettem sosem, hogy miért playbackkel, de ő a pop királynője, így azt hiszem, ő megteheti mindezt. Igenis tehetséges és csodás hangja van, ezer közül is felismerném és nem azért, mert már több, mint tíz éve a kedvencem, hanem, mert valóban különleges és magas hangja van, ami bár nem a legerősebb, mint mondjuk Whitney-é, de nem is kell a sztárokat összehasonlítani, mindenki önmagától lett híres, vagy egy kis segítséggel, de azok nem is sikeresek, Birtney viszont lassan 20 éve van a hírességek között és 32 évesen is az egyik leghíresebb énekesnő, ami szerintem nem véletlenül van így.

Ha fel kéne sorolnom az összes dalt, amit szeretek tőle, akkor nem mostanában lenne vége a listának, így csak párat említenék meg, amiket nagyon szeretek: Toxic, Radar, Piece of me, Womanizer, Overprotected, Circus, Til the world ends, If you seek amy, Amnesia, Til it's gone, I'm not a girl, not yet woman, Everytime és még több ezer.
Rosszat nem tudok róla írni, ugyanis én maximum szerencsétlennek érzem őt, akinek az élet nem oszt jó lapokat, de mégis mindig talpra áll, így nem csoda, hogy ő az egyik példaképem, minden botránya ellenére is.

2 megjegyzés:

  1. Teljesen egyetertek veled nekem is az egyik nagy kedvencem bar en meg csak par eve kovetem ot,de elso perctol kezdve megfogott valami benne :)
    Nekem is az egyik peldakepem,hogy minden utan talpra tud allni...
    Koszi hogy megirtad a kritikat :D

    VálaszTörlés
  2. Igazán nincs mit! Én köszönöm, hogy leírtad te is mit gondolsz! :)

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...