Minihírek

- A Beauty and The Beast 3. évada csak 2015-ben kerül a képernyőkre.
- A mostani meztelen képes botrányra felhívnám a figyelmeteket, ugyanis bármely formában történő sokszorosítása, megosztás bűncselekménynek számít, így jól gondoljátok meg, hova linkelitek be a képeket!
- Áprilisban kezdik el az Amerika kapitánya következő részének forgatását.
- Magyarországra érkezik a Faking it. A sorozatot az MTV fogja adni, elvileg szeptember 10-től.
- Megérkezett a Revenge első 4. évados előzetese!



- Az Once Upon a Time 4. évadának bannerja is kikerült az internetre.



- Illetve itt az új előzetes is!



Chad Michael Murray állandó szereplője lesz az Agent Carter című ABC sorozatnak.
- Itt a The Vampire Diaries 6. évadának leírása:


"Az ötödik évad egyfajta reménnyel kezdődött Elena számára. Egy szenvedélyes nyár után Damonnel, Elena Caroline-al a Whitmore egyetemre ment, nem tudván, hogy Bonnie feláldozta életét Jeremyért. Ahogy Bonnie barátai azért küzdtek, hogy visszahozzák az élők közé, addig Stefannak szembe kellett néznie hasonmásával, Silas-szel, és az újonnan ember Katherine-nek küzdenie kellett a halállal és az anyasággal. Damon és Elena kapcsolata próbatételre került, amikor Enzo megjelent Damon múltjából, bosszúszomjasan. Caroline és Stefan barátsága mélyült, ahogy együtt harcoltak az utazókkal. Végül, egy elkerülhetetlen összeomlás jött el a túlsó oldalon, így Damon és Bonnie hatalmas áldozatot hoztak annak érdekében, hogy megmentség barátaikat.
Most, egy hónappal a tragédia után, mindenki a szeretteik távozásával való veszteséget élik át, különböző módon, néhányan erősebben, mint mások. Az, hogy mi történt Bonnie-val és Damonnel, és hogy hova tűntek, továbbra is rejtély. Eközben a szeretett városuk, Mystic Falls továbbra is mágikus-mentes övezet marad, védve. Ha van bármilyen remény arra, hogy hőseink újra visszakapják régi életüket, meg kell találniuk a módját, hogyan lépjenek tűl a bánaton és a szomorúságon együtt. Ebben az évadban a veszteség, a tagadás, a halhatatlanság arca fog megmutatkozni, és ismét visszatér a régi kérdés – végre vissza lehet találni?"

-  Az American Horror Story következő évadának posztere is felkerült a netre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...