Klippremier: Hilary Duff - All about you

Végre megkaptuk eme remek dal videóját is. Hihetetlen, hogy Hilary még mindig bomba formában van egy gyermek után és boldogabbnak látszik, mint valaha. Az énekesnő több, mint tíz éve van a szakmában, így azért is meglepő, hogy még csak 26 éves, ráadásul egy gyermek boldog édesanyja.
Ez a videó is a buliról és a vidámságról szól, legalábbis nekem ez jön le. Mindemellett a kisfilmben Hilary egy férfi után vágyódik, akit a klip végén meg is szólít.
Én mindig is szerettem a dalait, a kezdetektől az egyik kedvenc énekes- és színésznőm. Ez a dal is pont olyan, amit megszokhattunk tőle, de mégsem az a tini stílus, hanem már kicsit felnőttesebb, de mégis önmagát adó videó és dal.

Értékelés: 10/10. Egy ilyen dalt és videót nem lehet nem szeretni, ezért is adok neki maximális pontot. Egy baja van, túl rövid.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...