Beépített szépség (2000)

A Beépített szépség nem egy mai film, de még mindig meg tudom nézni úgy, hogy hatvanhatodszorra is röhögök rajta. Sandra Bullock főszereplésével készült a film, így már sejteni lehet, hogy sok vicces pillanatot tartogat nekünk a film.


A film Gracie Hartról szól, aki egy FBI ügynök. A 2000-es Amerika szépe választáson terroristák akarják megölni a nyertest, így neki kell beilleszkednie. Ami nem is lenne baj, ha nem lenne egy fiús, verekedős, nagyszájú nő.
Átalakítják, ami nem ment fájdalommentesen és egy csodás kinézetű hölgy lesz belőle. A versenyen összebarátkozik Kathyvel, aki végül megnyeri a versenyt. Az addigi fellépéseken és ruhás megjelenéseken Gracie mindig alkotott és okozott vicces jeleneteket. Mikor az önálló előadás volt a porondon, Gracie észrevett egy pasit a tömegben, aki egy cigire akart rágyújtani, de mivel fegyvere volt, azt hitte, hogy ő lesz a terrorista, majd rávetette magát a színpadról. Még a tévében is közvetítettek. Majd a döntőben, mikor szintén elő kellett volna adnia a poharas mutatványát, a poharakba beleittak, így improvizált és egy kis önvédelmet mutatott be. A versenyen előkelő helyet ért el és megmentette Kathyt, aki végül győzőtt. A film végén Gracie összejön a partnerével, így már nem az a fiús nő, akit az elején megismertünk.

Nos, a film története elég egyedi, a szereplők viccesek, de azt hiszem Sandra nélkül nem lett volna ekkora sikere a filmnek, amit már lassan 5 éve adtak ki. Az alkotásnak második része is van, amit 2005-ben adtak ki. A költségvetése kisebb volt sokkal, mint az első résznek, ám a bevétele több lett, így a második rész sem volt csalódás. Valóban jól sikerült az is, de az elsőben több aranyos és vicces jelenet van, ám aki szereti Sandrát, annak kötelező a megnézése.

A film értékelése: 10/10. Erre nem lehet mást adni, mert Sandra alakítása mindig csillagos ötös.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...