The Originals - Élet Rebekah nélkül

Az Originals történelmében is mérföldkő volt az előző rész, ahonnan végül távozott Rebekah és az őt alakító színésznő, Claire Holt. Bár a rendezők nem tartják kizártnak, hogy visszahozzák, az biztos, hogy nem a közeljövőben lesz és azt hiszem már nem is bánom annyira.


Legalább a másik kedvencem (Elijah) maradt, mert ha ő is megy, akkor már csak Hybrid lenne a sorozat címe. 
Rebekah távozása szomorú volt számomra, mert szerettem a lányt és a színésznőt is, de a mostani rész után lehet, hogy nem is fogom annyira hiányolni. A készítők építik fel a sorozat ezen évadjából hátramaradt részeket. Elijah ugyanis átvette a hatalmat New Orleanson, amibe Hayleyt nem avatta bele, így ő és a farkasok dühösek lettek. Egy asztalt hozott létre, ahol mindegyik fajnak jelen van egy képviselője, viszont a farkasokat nem hívták meg. Elijah ezért egy bulit hozott össze, ahol reményei szerint kibékítheti a fajokat így ékét teremtve a városban. Sikerült is neki, aláírtak egy szerződést, miszerint mindenki békében él a másik mellett, de azt hiszem ez nem tart sokáig. 
Elijah nézése egy tervet sejtet, amit egy boszival visz végbe, nem véletlen erősködött, hogy Klaus is írja alá a papírt, biztos vagyok benne, hogy valaki segítségével valamiféle "átkot" szór rájuk, hogy ne balhézzanak össze. Nem biztos, de nekem ez a sejtésem.

Hayley és Elijah már egy ideje közel került egymáshoz, de mivel a lány családja megszabadult az átoktól, velük él tovább, ami nem tetszett az Ősinek. Elijah láthatóan szereti, Hayley ezt nem tudja eldönteni, így padlót fogtak, főleg, hogy Elijah nem fog vele kezdeni már csak Klaus miatt sem, akkor sem, ha a férfi nem szereti a lányt, hiszen az idősebbik Ősi nagyon tisztességes, így nem kezdene a testvére gyermekének anyjával. Bízom benne, hogy ezzel is kezdenek majd valamit az írók, vagy hozzák össze őket, vagy....vagy hozzák össze őket. Kíváncsi lennék, hogy milyenek lennének ők ketten. Hayley makacs, Elijah tisztességes, de védi ami az övé, így gondok lehetnének a kapcsolatukban. Reménykedem, hogy Hayleyvel Elijah legyen a szülésnél, az olyan romantikus lenne.

Davina és a többi boszi kapcsolata most még jelentéktelen, de mivel a lány végre visszaszerezte az erejét, nem hiszem, hogy egy bosziháborúra sokára kerülne sor.

Értékelés: 10/7. Bár az első részek megleptek, mostanában lejjebb hagyott a minőség, ami ebben a részben kissé feljebb ívelt, így reménykedem, hogy az évad végére megint a régi lesz a sorozat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...