Revenge - Tavaszi premier

Végre megjött az Once Upona  Time, így vele együtt a Revenge is. Mint tudjátok, az egyik kedvenc sorozatom és azt hiszem az eddigi kiábrándultságom után, újra a helyén van. Nem semmi szálat találtak ki az írok, kíváncsi leszek, hogy fogják megoldani. Voltak a részben rosszabb jelenetek is és egyéb, felesleges szálak is, de azt hiszem halad a sorozat újból a jobb irányba.




Ott hagytuk abba, hogy Daniel lelőtte Emilyt, ezt a lány is megtudta és most többek között ezek miatt is bosszút akar állni. Ott maradt a házban, amiből végül muszáj lesz távoznia neki és a többieknek is, ugyanis megjelent Conrad első felesége és kiderült, hogy ő jogosult a házra, így közölte, hogy távoznia kell a családnak a lakásból. De nem is ez volt a fő szál, hanem Emily múltja. Kiderült ugyanis, hogy az édesanyja beteg volt, emlékezetkiesésben szenvedett, de ekkor veszélyes volt önmagára és másokra is, egyszer Emzt is majdnem megfojtotta. Ez a betegség most a lánynál is jelentkezett, így van félnivalója, hiszen az édesanyját sem gyógyították meg.

Olyan dolgokat csinál, amire később nem emlékszik. Felhív embereket, rájuk támad, elmondja őket mindennek, de ez nem is lenne akkora baj, ha nem lakna most is együtt Daniellel, bármikor beszámolhat neki mindenről, úgy, hogy később semmire sem emlékezne. Kétlem, hogy ez ilyen gyorsan kiderülne a másik hazugság után, de az az a sorozat, aminél sosem lehet tudni, mikor és ki csinál valamit.
Nolan próbál segíteni Emilynek, de a lány szerintem kezdi feladni a bosszúhadjáratot, főleg a betegsége után. Nem hiszi el, hogy sikerül neki a terve, hiába segít neki Nolan. Aiden közben kiköltözött a fiútól, bár megtámadják, Emily segít neki, így később elmondja, hogy miért hagyta el a férfit, ám őt ez sem hatotta meg, közölte, hogy menjen orvoshoz, majd elment. Azt hiszem nem fogjuk már sokat látni őt sem.

Jack szála szerintem röhejes volt. Elköltözik a barátnőjével együtt egy hatalmas házba, ami nem is lenne nagy cucc, de kiderült, hogy az első Grayson az anyja, aki csak így benyögte a dolgot. Na ez az, amit nem hiszek el. Ez egy felesleges dolog volt, ami kitalálása nélkül is jól meglettünk volna és elég érdekes lett volna nélküle a széria és a rész is. Nem tudom, hogy mit hoznak ki belőle, de szerintem a nő csak hazudik, főleg, hogy csak így feltűnik egy-két résszel ezelőtt és most benyögi ezt a hírt. Nem tudom, hogy mi lesz ebből, de remélem, hogy hanyagoljuk a témát.

Értékelés: 10/8. Jó kis rész volt, visszatérésnek sem semmi. Voltak benne dolgok, amiket már említettem, hogy kihagyhattak volna, de összességében újra kezd ívelni felfele a sorozat minősége, nálam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...