Teen Wolf - A 3. évad vége előtt



 Végre egy kellemes rész az előző felesleges után, ami kevésbé volt a megszokott minőségű. A Teen Wolf 3. évada rendhagyó módon 24 rész részes a megszokott 12 helyett. A mostani volt a 22., így még lesz két remélhetőleg izgalmas rész, bár a mostaniban nagyon sok szálat megoldottak, de szerencsére maradt annyi, hogy az utolsó 2 részre is marad izgalom. 


Nos, Stiles újra Stiles, bár a másik énje, akit Scott és Lydia legyőzött megszökött, de végre szegény srác nem szenved, de így sem biztos, hogy nem lett farkas. A mostani részben az ikrek, Derek, Isaac elég érdekesen viselkedtek, köszönhetően a N….nek. Miután az „kiszállt” Stilesből, mindenki újra normális lett, így lehet arra következtetni, hogy köze volt a farkasok furcsa viselkedéséhez.
Scott megmentette a barátját, de ennek Lydia szenvedte meg a kárát, mert Derek nagybátyja a segítséget nem ingyen adta. Egy nevet akart hallani, amit nagy valószínűséggel nem kellett volna megtudni, legalábbis Lydia szeméből ítélve. 

Scott anyja és apja jelenléte felesleges volt, még Stiles apjának sem jutott egy érdekesebb szál a mostani részben, de azt hiszem nem is hiányoltam őket, mert így is volt miről szólni az epizódnak.
Tudjátok, hogy mi a bajom a mostani évaddal. Rájöttem. Alison. Annyira semmi jelentősége a karakterének, semmiben nincs benne, egy szála van, az Isaaccal való kapcsolata, ami valljuk be, nem sok és nem is érdekes. Szeretném visszakapni az első évados lányt, akit Scott is és szerintem mindenki megkedvelt a sorozatban. Ő volt az egyik főszereplője a szériának, fontos karakter volt, de ha most nem találnak neki megfelelő szálat és történetet, akkor inkább szabaduljunk meg tőle és hozzunk egy újabb érdekes szereplőt, akinek történetet is adhatunk, mert ez így nekem nagyon nem tetszik.

Az ikrek távozása az évad végén biztos, ahogy az is, hogy a főcím megváltozik, de ezt már említettem és azt is, hogy nem biztos, hogy azért fog, mert valaki meghal, hanem, mert valaki átváltozik, bár én Derek távozásáért sem szomorkodnék, mert vele így úgy vagyok, ahogy Alisonnal. Amióta nem ő az Alfa semmibe veszik a srácot a készítők. Semmi története, semmi konfliktusa, de még szerelme sincs.


Értékelés: 10/9. Csak Alison és Derek miatt, akiket imádok, de hiányolok. A rész jó volt, remélem, hogy a maradék kellemes meglepetés lesz és örülni fogunk, hogy nem kell sokat várni a nyári fináléig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...