ZZ Ward - Last Love Song

Nos, mint tudjátok, ZZ Ward a kedvenc énekesnőm, ezért van az, hogy sokat írok róla. Szeretném, ha mindenki megtudná, hogy milyen tehetségről van szó. Az új dalszöveges videójában ő is feltűnik, de a szöveg miatt lehet úgy érezni, hogy ez a világ egyik legszebb dala. Az emberek megjelenése a videóban még érzelmesebb teszi a dalt.
Nem tudom, hogy lesz-e hozzá videó, de mivel ez csak egy dalszöveges klip, így valószínűleg érkezik hozzá a leendő kedvenc alkotásom az énekesnőtől.
Nem hiszem, hogy többet kéne erről írni, mint amennyit most elmondtam nektek, mert ez egy egyértelmű dolog. A világ legszebb daláról van szó, legalábbis a számomra.

Értékelés: 10/10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...