Teen Wolf - Egyre jobb a sorozat

Azt kell, hogy mondjam, hogy a mostani sorozatok közül, amik a misztikumra épülnek, a Teen Wolf halad a legjobb irány felé. Hihetetlenek a készítők, nem félnek senkit megölni vagy eltüntetni. Igaz, hogy egy viszonylag kis csatornáról van szó, hiszen "csak" az amerikai MTV-n adják, de ott sosem szerepet még sorozat ilyen jó helyen, ekkora nézettséggel. Kábeles sorozat, de mégis eléri azon sorozatok nézőszámát, amik sokkal nagyobb promóciót kapnak.




Végre Stiles került az előtérbe. A készítők elmondták, hogy a 4. évadban kénytelenek lesznek változtatni a főcímen, ebből mindenki arra következtetett, hogy valaki meg fog halni. Én is féltem, hogy Stiles karakterét tüntetik el, de annak ellenére, hogy nem félnek megölni szereplőket, nem hittem el, hogy képesek lennének az egyik legjobb, legviccesebb karaktert kiírni a sorozatból. Az utóbbi rész végén viszont kiderült, hogy miért is kell annyira azt a főcímet átvariálni, valószínűsíthető, hogy Stiles is farkas lesz, ami bár annyira nem egy jó ötlet szerintem, ha megmarad a vicces énje, akkor nekem minden oké lesz.

Bár tetszettek a mostani részek, mégsem érzem azt, hogy mindenkire elég időt juttattak. Hiányolom Dereket, Alisont és még jó pár kellemes karaktert, akik érdekesebbé teszik a részeket. Azt hiszem a sorozattól mindig fejlődést vár el az ember, mert mindig nyújt valami újat, viszont néha ez nem sikerül, ilyenkor mindenki csalódott és fél, hogy lejjebb adják a minőséget. Nem hiszem, hogy a készítők gyorsan kifogynának az ötletből, ez annak is köszönhető, hogy az első két évad "csak" 12 részes volt és csak nyáron ment, aminek én személy szerint nem örültem, hiszen majd' egy év alatt az ember azt sem tudja, hol tartott a sorozat az előző évad végén. Ez a téli megoldás nekem nagyon bejött, de sajnos a 4. évad megint csak 12 részes lesz, így 2014. augusztusától jövő év júniusáig várhatunk megint.

Bár még van vissza egy-két rész, remélem nem adják lejjebb és még több izgalmat okoznak. Ott van például az új csaj, akibe Stiles láthatóan beleszeretett, mellesleg a lányt megtalálhattunk a The Secret Circle című sorozatban is. A lány prérifarkas lett és régen megölte a családját, most Scott által visszaváltozott emberré, de ő már annyira megszokta a farkas énjét, hogy bármit megtesz azért, hogy visszaváltozhasson, ezért is segített Stilesnek, hogy lejusson az alaksorba.
Nem tudom, hogy ez a farkas dolog be fog e válni, vagy egyáltalán bekövetkezik-e, ugyanis az is kiderült, ha megölik a gazdatestet, aki megszállta Stilest, akkor vége és a fiú ismét normális lesz. Spoielereket nem olvasok, így nem tudok nyilatkozni arról, hogy mi is jön még a maradék részekben, de nem hiszem, hogy félni kéne az unalomtól.

Értékelés: 10/9. Csak azért 9-es, mert hiányoltam a régi főszereplőket, ennek ellenére imádom a sorozatot és messze leelőzte a The Vampire Diaries minőségét és remélem, hogy meg is marad, hiszen a legtöbb sorozat a 4. évadnál bukik meg, így reméljük ez nem fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...