Once Upon a Time - Rumple újra köztünk

Nem tervezem, hogy mindegyik részről írjak, de az utóbbi végén egy olyan esemény történt, amit nem hagyhatok kritika nélkül. A kedvenc szereplőm ugyanis visszatért, bár nem teljes valójában, a lényeg, hogy itt van és a színész újra bizonyította, hogy egy hatalmas tehetség, nem is értem, hogy eddig hol volt.


Henry továbbra sem tud semmiről és nem is kap nagy szerepet, ami nem is baj, mert a kis csávó nem egy tehetség, ráadásul a karakter is egyre jobban idegesített.
Regináról kiderült, hogy nem bűnös a többiek számára is. Swan csak Nealt keresi, aminek Hook nem örül. Snow szerepe kissé érdektelen, de nem is csoda, hisz terhes, nem szabad nagyon terhelni. Charming továbbra is mutatja szexi és helyes kis pofikáját, ami csak jó nekünk.

Maga a rész nem szólt sokról. Regina és Swan kiderítette, hogy ki is a gonosz boszorka, aki amúgy Zeldena, vagy micsoda, azt hiszem, hogy ez volt a neve, bár nem néztem az Ózt. Swan meglepődött, mikor kiderült, hogy Óz birodalma létezik, de most komolyan, ahogy Hook is mondta "mondja ezt Hófehérke és a herceg lánya". De tényleg, van itt Piroska, Gonosz Mostoha, Hófehérke, Rumple, Belle, Csipkerózsika meg minden anyám tyúkja és akkor pont Óz nem létezne mi? Ez azért merőben vicces volt.
Regina és Swan ki akarták kísérletezni az emlékeztető ital előállítását, de sajnos nem sikerült nekik, ami nem nagyon hatotta meg egyiküket sem, inkább további tervet eszeltek ki. Csapdát állítottak Zeldenának, akit végül nem sikerült elkapniuk, de legalább rájöttek, hogy ő az. Mellesleg kiderült az is, hogy a két boszorka féltestvérek. Na erre varjatok gombot, a gonosz mostoha és az Ózból a boszi testvérek és akkor még Swan lepődött meg. :D

Nem mondom, hogy a régi a sorozat, de kellett egy új gonosz, kellett a felfrissülés és az új átok is. A csodababából is lehet majd mit kihozni, ahogy Zeldena és Regina harcából is. Swan és Neal, illetve Hook kapcsolata is jelen lesz a sorozat további részeiben, de legalábbis az évadban mindenképpen, így azt hiszem nem fogunk unatkozni.

De, hogy ne legyen olyan unalmas a készítők elsütöttek egy hatalmas ötletet, miszerint Zeldena visszahozta Rumplet az élők közé, bár a férfi nem tudja, hogy ki ő, ráadásul egy ketrecben van, nem hiszem, hogy sokáig tartana kiszabadítani és helyrerázni, aztán megint jöhet a Regina és Rumple szövetség, amit mindig is szerettem és szerintem a nézők többsége is.

Értékelés: 10/8. A sorozat kezdi visszanyerni régi formáját, így megelőlegezek egy jobb pontot, de remélem, hogy nem fog megint ellaposodni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...