Dalpremier: Mother - Easy

Hogy ki is az a Mother, hát nem az, akire gondolsz, ugyanis ez egy "frissen" alapult zenekar, amiben a híres Penn Badgley is jelen van, aki a Gossip Girl Dan Humpreyjaként ismertünk meg.
A zenekart Penn alapította meg pár barátjával és mér az első albumuk is elkészült, amiről most az első dal is megjelent, ez az Easy címet kapta. Bár a dal elég lassú, de a színész és most már énekes azt is elárulta, hogy az albumon nem csak ilyen nóták kaptak helyet.

Bár nem lesz a kedvencem, meg kell, hogy mondjam, kellemeset csalódtam. Nagyon érdekes dal lett és örülök, hogy nem az a tucatzene. A dal érdekes lett, ahogy a dallama is elég fülbemászó. Penn hangja nem is olyan rossz. Azt hiszem, hogy Taylor Momsen után, aki a sorozatban a testvérét alakította, ő is jelen lesz a zenei iparban.

Mivel a videót nem engedte beszúrni, így marad a link: https://www.youtube.com/watch?v=qHWiA-sv_bc#t=220

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...