Bulvár: Palvin Barbi mindenhol jelen van

Igaz, hogy nem egy konkrét cikk, vagy egy sajtóhír, de érdemes szót ejtenünk az évek leghíresebb magyar modelljéről. Palvin Barbara már jó pár éve a modelliparban szorgoskodik, ami már önmagában is elképesztő, de ha azt is megjegyezzük, hogy mindössze 20 éves, akkor azt kell, hogy mondjam, hatalmas tehetség, óriási erővel és akarattal.

Sokáig nem is tudtam, hogy ki ő, egészen 2 évvel ezelőttig, amikor nagyon megszerettem. Ez főleg azért volt, mert olyan maradt, amilyen volt. Sosem akart ennél többet nem is feltétlen a pénzért csinálja, hanem mert ő ezt szereti, ez a hobbija és az álommelója, de valljuk be, a lányok közül kinek nem az? Tökéletes test, csodás arc, gyönyörű haj és még sikeres is, kell ennél több? A válasz, hogy nem, bár ezzel nem mindenki értene egyet, hiszen magyar létünkre a legtöbben ennél is többet akarunk kapni az élettől, nem elégszünk meg azzal, amink van.

Visszatérve Barbira el kell, hogy mondjam egy csodálatraméltó lány, aki nem szállt el magától. Tudja, hogy honnan jött, minden eseményre, amire csak tud, hazalátogat, nem feledkezik meg sosem kis hazánkról és nem is szégyelli, hogy ide valósi. Barbi továbbra és közvetlen maradt és örömmel társalog átlagemberekkel is, hiszen ő sem érzi magát többnek.

Az elmúlt 1-2 évben hatalmas rajongótáborra tett szert és olyan újságok és márkák kérték fel fotózásra, mint a Gass, a Loreál vagy éppen több parfümmárka is. Minap, mikor Finnországban jártam tűnt fel, hogy Európában hatalmas rajongótábora van, amit eddig is tudtunk, de valahogy nehéz elhinni, hogy egy átlagos lány ilyen híres lesz. Kíváncsi lennék, hogy Amerikában mennyire ismerik az átlag tinik, akik annyira nincsenek ott a divat világában, vagy csak ki ismeri fel. Nem is a neve alapján, csak, hogy látta már valahol.

Természetesen én is irigy vagyok rá, de nem úgy, hogy rosszat kívánnék neki, csak mivel neki olyan jó. Persze ezt nem tudhatjuk, hogy milyen is az élete, persze vannak jó oldalai is, de nincsenek jelen a rossz oldalak. Merthogy az is van a modell életnek. Utazás, távolság a családtól, szerettektől, ismeretség, sajtó, paparazzik.

Mindent összevetve vannak árnyoldalai az életének, ettől függetlenül büszkék lehetünk rá, hogy ennyire híres lett és mindenhonnan visszaköszön ránk, hisz nem csak itthon vagy Amerikában, hanem Finnországban is jelen van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...