Cleaners - Pilot

Nos, vannak jó és rossz sorozatok, de a Cleaners a kettő között van, ugyanis a történettel semmi baj nem lenne, csak a kivitelezés oltári béna, hát még az értelmetlen vágások. A színészek elmennek, de azért ezen a téren sem vitték túlzásba.

A sorozatot a Crackle nevű csatorna sugározza az Államokban. Sajnos a sikeréről semmit nem tudok, ugyanis még feliratot sincs hozzá, egyedül Emily miatt néztem meg az első részt. A netről letölteni nem lehet, így tippelek arra, hogy nem egy hatalmas szériáról van szó, viszont a 2. évados berendelés nem ezt tükrözi.

A lényeg, hogy egy kisfiút egy banda elrabol, majd rá akarják varrni 2 lányra az ügyet, de a két csaj sem szent, ugyanis bérgyilkosok, tehát nem hiszem, hogy nehéz lenne rájuk kenni az egészet.
Tényleg nem lenne baj az egész történettel, csak nincs jól kivitelezve. 20 percbe akarnak egy részt belesűríteni, aminek se füle, se farka nem lett így.
Roxie, akit Emily Osment formál meg, talán a legérdekesebb karakter. Mindent félvállról vesz, semmi nem érdekli, csak éjjel-nappal bulizik. A színésznő ugyanolyan viccesebb karaktert játszik, mint az eddigi szerepeiben, így nem hozott meglepetést magával, de nem volt ez olyan rossz.

A sorozat nagy meglepetése Missi Pyle, akit a Reszkessetek betörők 4-ből, a Focianyuból, az 50 első randiból, az Egy új tündérmeséből vagy éppen a Vakáció a szigeten című filmből ismerhetünk. Nagy csoda, hogy egy ilyen neves színésznőt megszerezett a csatorna és a széria, mert így is előrelendíthetik az ismeretlen státuszukat.

Bár az első évad csak 6 része, kíváncsi leszek, hogy ebből az egészből mit hoznak ki. Mivel rövid, így szerintem gyorsan végzek vele. Bár az angol tudásom nem remekel, nagyjából meg lehet érteni mindent felirat nélkül is, legalábbis a lényeget.

Értékelés: 10/5. Nem tudom még mire vélni az egészet, mert olyan érzésem van, mintha egy hosszabb reklámot néznék. Állandóan meg van vágva a vetítés, ráadásul a kamera sincs mindig a helyén. Azt hiszem a csatornának van még mit javulnia, de a színészek ügyes megszerzése nagy előny.

UI: Akit érdekelne a sorozat, annak van ITT egy youtubes csatorna, én máshol nem találtam meg a sorozatot, így keresni sem érdemes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...