Z világháború - 2013

A film, aminek a forgatása nagyon nehezen ment, ennyit jegyeztem meg ebből a filmből. Mostanában nem igazán találok érdekfeszítő alkotásokat, most sem ezzel vetettem ennek véget. Igaz, hogy jobb volt némelyik zombis társánál, amit főleg a látványnak és a vágásoknak köszönhet, de nálam a zombik továbbra is unalmasak, nem akarnak semmit, csak embert enni, harapni, mikor melyiket hozzák fel egy-egy filmben.

A World War Z című filmet még idehaza is forgatták, végül az összes ilyen jelenetet eltüntették a végső filmből, hogy miért azt nem tudni, de lehet, hogy köze volt hozzá annak, hogy a magyarok nehezen fogadták be a fegyvereket, amit kelléknek hoztak be az amerikaiak, sőt el is kobozták azokat, bár nem értem, hogy akkor miért pazaroltak rá pénzt, hogy leforgassák, ha be sem tették a történetbe.
Meg kell, hogy mondjam, kevés Brad Pitt filmet néztem meg, de még mindig az egyik legjobb alkotása és nem a film miatt, hanem a színész játéka az, ami jobban megfogott. Igaz, hogy nem is szívlelem annyira a színészt, így nem tudok róla ódákat zengeni, de szerintem egész jól alakított, bár a Mr. és Mrs. című film eddig a legjobbja, amiben a jelenlegi feleségével egy együtt játszott.


A többi színészről nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem őket, de a filmben majdnem mindenki a tökéletes formáját hozta. Brad felesége a filmben egy aggódó anya, aki félti a férjét, hogy elmenjen megmenteni a világot, de végül elengedi, hiszen nekik is érdekük, hogy végre vége legyen ennek a zombi inváziónak.

A történet szerintem nagyon jól fel volt vázolva, minden meg volt magyarázva és nálam nem voltak kérdések a végén, ami egy jó jelnek számít. Az egész filmmel csak egy bajom volt. A zombik. Sosem értettem, miért éri meg belőlük filmet készíteni. Oké, biztos voltak sikeres zombis alkotások, bár egyről sem tudok, de ez nagyon gyenge volt. Az, hogy csak mennek, mint egy őrült, mindent átvágnak és különösebb céljuk nincs, mint megenni az emberek agyát, vagy átváltoztatni őket, ennek se füle, se farka. Aki szereti ezeket a lényeket, az feltétlenül nézze meg vagy éppen, aki Walking Dead rajongó, de a többi embernek nem ajánlom ezt a filmet, mert csak két órát veszít az életéből.

Értékelés: 10/4. Elvileg készül a második rész, nem tudom, hogy érdemes-e megnézni, azt biztos, hogy elkészíteni igen, ugyanis ez lett Brad legtöbbet hozó filmje. Több, mint fél milliárd dollárt hozott a kasszára nekik, így biztosan jön a következő zombiapokalipszis, de azt hiszem én azt már kihagyom, bár, ha egyszer már elkezdtem...majd kiderül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...