Várós újoncok

Van itt néhány olyan széria, ami ősszel/tavasszal kezdi el pályafutását és engem nagyon érdekel. Összegyűjtöttem párat, amiket nagyon várok vagy a történet vagy a színészek miatt. Én a legtöbb sorozatot a CW-től nézem, de van ABC és ABC Family sorozatom is. Jelenleg megint a CW vezet az újoncok terén, de nem mindig szoktak bejönni, most majd kiderül.


The Messengers

Sztori: Apokaliptikus dráma. Egy rejtélyes tárgy a Földbe csapódik, és öt, egymással látszólag nulla kapcsolatban lévő ember meghal egy energialöket miatt, de újjáélednek és megtudják, hogy csak ők akadályozhatják meg a közelgő apokalipszist, illetve egész pontosan az elragadtatást. Vagy lehet, hogy ők fogják okozni?

Szereplők: Craig Frank (Mixology), Diogo Morgad (The Bible), Joel Courtney, Jon Fletcher, Shantel VanSanten (Gang Related, One Tree Hill), Sofia Black-D’Elia (Skins US)

Várási fok: 80%


Jane The Virgin

Sztori: A Juana la Virgen című venezuelai telenovella alapján komikus dráma. Egyfatális véletlennek köszönhetően mesterségesen teherbe eső 23 éves, lelkiismeretes, vallásos neveltetésű lányról szólna, aki telenovellákon nevelkedett és ezek alapján elég fals elképzelései vannak a romantikáról. Ja, és szüzességet is fogadott,nehogy 16 évesen teherbe eső anyja “sorsára jusson”.

Szereplők: Gina Rodriguez, Adrea Navedo, Brett Dier (Ravenswood), Ivonne Coll, Jaime Camil, Justin Baldoni, Ryan Devlin, Yael Grobglas

Várási fok: 70%


Battle Creek

Sztori: A krimi két egymáshoz egy cseppet sem hasonlító nyomozóról szól, akiket azért raknak össze, hogy csökkentsék a bűnözési rátát Battle Creek-ben. Az egyikük menő, jólfésült, szofisztikált FBI-ügynök afféle helyi kirendeltséget nyit a kisvárosban, hogy a modern kütyüjeivel villogjon az alulpénzelt kapitányságon. Ő választja magának a társát, az idősödő, régimódi, cinikus nyomozót.

Szereplők: Josh Duhamel (Las Vegas), Dean Winters, Aubrey Dollar (Women’s Murder Club), Damon Herriman, Janet McTeer (The White Queen), Kal Penn (House, We Are Men), Edward Fordham Jr.

Várási fok: 60%



The Whispers


Sztori: Ray Bradbury könyve, a Zero Hour alapján. Földönkívüliek szállják meg a Földet – a gyerekek segítségével érik el a világuralmat. Miközben a gyerekek öntudatlanul segítik az idegeneket, megindul a versenyfutás az emberiség megmentéséért.

Szereplők: Lily Rabe (American Horror Story), Barry Sloane (Revenge), Brianna Brown (Devious Maids), Catalina Denis, Derek Webster (Mental), Milo Ventimiglia (Heroes, Chosen, Mob City), Kylie Rogers, Kyle Harrison Breitkopf

Várási fok: 60%


Gotham

Sztori: A Batman-ből ismert James Gordon felügyelő/rendőrkapitány eredettörténete, melyben természetesen rengeteg DC-univerzumbéli figura szerepet kap – többek között a fiatal Bruce Wayne, és jó pár széles körben ismert, és csak a képregényesek számára ismerős gonosz, akiknek ugyancsak végigkövethetjük a sztoriját a nulláról a rosszfiúságig.

Szereplők: Ben McKenzie (The OC, Southland), Camren Bicondova, Cory Michael Smith, David Mazouz (Touch), Donal Logue (Terriers, Life, Grounded for Life), Drew Powell, Erin Richards (Breaking In), Jada Pinkett Smith (HawthoRNe), Robin Lord Taylor, Sean Pertwee, Zabryna Guevara (3 lbs.), Victoria Cartagena (The Bedford Diaries), Andrew Stewart-Jones

Várási fok: 75%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...