Star-Crossed - Cliffhangerrel zárult a széria

A Star-Crossed idén februárban kezdte el pályafutását, ami sajnos hétfőn véget is ért, hiszen 13 rész után a The CW elkaszálta a szériát, ami várható volt így nem értem, hogy miért is nem kapott egy kisebb lezárást, inkább húzták még a fejünket. Az egésznek olyan The Secret Circle-s feelingje van. Pedig a színészek egy része nagyon tehetséges és sokat dobott a minőségen. A történettel nem volt baj, csak lassan bontakozott ki. Természetesen, mivel itt a CW-ről van szó, így a nagy szerelem sem maradhatott el, de szerencsére nem ez került előtérbe.


A történet még 10 évvel ezelőtt indult el, amikor egy csapat Átrián lezuhant a földre. Egy fiú Emeryné rejtőzködött el, de itt is megtalálták az emberek. Ugrunk egy kicsit az időben. 2024 van. Az Átriánok közül hetet kiválasztanak, akik emberek közé járnak iskolába. A Hetek sok bonyodalmat okoznak, nem csak a tanárok életében, hanem a diákokéban is. A cél az volt, hogy a két faj együtt élhessen, veszélyek nélkül. Kicsit zavaros a történet, a legrosszabb, hogy 13 rész alatt szerintem lehetetlen megjegyezni mindenki nevét, de szóljatok, ha tévedek, nekem nem ment. Igazából az eleje nagyon tetszetős volt, viszont az akciók elmaradtak, majd jött az évad vége, ahol egyre több vitára, menekülésre és harcra került sor. Ekkor is tetszett a dolog, viszont sajnálatos módon nem kezdték el időben a szálak kibontását, így az amúgy is gyenge napon (hétfőn), nem hozta meg a várva várt nézetséget, ám, ha úgy maradt volna, akkor lett volna esély további évadokra, de így már semmi, hiszen a csatorna elkaszálta.

A történet középpontjában, ha nem is mindig, de általában, Emery és Roman szerelme állt. A két fiatal rövid időn belül szerelmesek lettek, majd együtt harcoltak, hogy megtalálhassák a Szuveket, amit az emberek ellen akartak bevetni a Trágok (gonosz Átrián). Az utolsó részben azért beteljesedett kettejük szerelme, miután a lány megmentette a biztos haláltól. Matt Lanter (Roman) egy tehetséges színész, ezért is sajnálom, hogy nem volt több a sorozatban, de valahogy nem is alakított nagyot. Én nem éreztem, hogy a szériában valami hatalmas színészekre lett volna szükség. Több sorozatszínész is szerepet kapott, de ezek sem voltak elegek a további részekre. Az Emeryt alakító színésznek egy biztos hely valamelyik soron következő CW vagy másik csatorna sorozatánál, mert bár nem mutatta meg tehetségét, tuti volt, aki felkapta rá a fejét.

A többi szereplő nagyjából nem ért semmit. Volt még a szőke csaj, aki teherbe esett egy Átriántól, ez még a későbbiekben érdekessé is válhatott volna, de sajnos ezt sem tudjuk meg. Aztán voltak ott még diákok, de a végére mindegyik karaktere unalmassá vált és érdektelenné. Valahogy nem baj, hogy nem lesz belőle több évad, viszont megint olyan cliffhangert hagytak a végére, mint anno a The Secret Circle kapott. Nem értem, hogy miért, hiszen előre tudták, hogy nem lesz ennek jövője, akkor egy kisebb lezárást kaphatott volna, de nem. Ehelyett a Szuveket beindították és kiderült, hogy nem az emberek megölésére szolgál, vagy nem csak arra, ezt nem tudtam eldönteni, hanem az Űrben lévő többi Átriánnak jelzett, hogy hol vannak a többiek, így megindították a hadjáratot a Föld ellen. Ez lett volna az igazi sorozat. Ebben lett volna potenciál és jövő. Kíváncsi lettem volna, hogy a szerelmesekkel mi történik, ha a többi Átrián is letéved, vagy egyáltalán békében jönnének-e le, ugyanis még ezt is kétlem. Ebből lehet készíteni fanficet, ugyanis adtak ötletet a készítők és, ha már ők nem fejezték be, valaki csak megteszi.

Értékelés: 10/6. A sorozat jól indult, majd voltak unalmasabb részek, aztán jött a finálé, ami mindent romba döntött. Ajánlani tudom, de csak annak, aki nem fél attól, hogy nem tud meg többet a dologról, ugyanis ennek annyi és nem tudtunk meg túl sokat az Átriánok történetéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...