Finálé előtt az Once Upon a Time

A negyedik évad már berendelve, így biztos, hogy nem kell attól tartani, hogy nem lesz lezárása a kétórás finálénak. Érdekes az, hogy nem az utolsó két részre hagyták a gyermek megszületését, ráadásul "elvileg" megölték Zelenát, ami még csak véletlenül sincs így, de ezt valahogy sejteni lehetett, hiszen akkor miről szólna a finálé?


A baba születése nem volt zökkenőmentes. Zelena és Rumple elrabolták a babát rögtön a születése után. Snow összeomlott, de Charming megmentette. Végül Regina volt a megmentő és a fénymágiájával legyőzte Zelenát. A nőt bezárták börtönbe, de Rumple az ígérete ellenére, hogy nem megy Zelena után és nem öli meg, megtette ezt, de az utolsó pillanatban az is kiderült, hogy Zelenát bizony nem olyan egyszerű megölni.

Az utolsó rész tehát Zelena legyőzéséről szól, illetve elvileg bemutatják a 4. évad témáját, avagy a főgonoszt.
Kíváncsi leszek, hogy Emma visszaszerzi-e az erejét, arra, hogy mi lesz Hook és közte. Henry és Emma könnyen megegyeznek-e abban, hogy maradnak, mert, hogy maradni fognak. Az is érdekel, hogy Hook és Emma visszakerül-e egyáltalán a városba, vagy meseországban ragadnak, ahol nem először vannak már.

Az új taggal bővült család nagyon édes és jó látni őket boldognak és mosolyogva, ami valószínű, hogy nem tart sokáig, de remélem nem egy hatvanhatodik átok lesz, mert az már kicsit uncsi lenne. Valami izgi gonoszt akarok, akiből nem lesz jó ember.
Rumplen meglepődtem, mikor megkérte Belle kezét és utána még be is csapta. Oké, hogy elveszi, amúgy is rájuk tippeltem, mikor közölték, hogy esküvő lesz, de nehogy már megint ezzel rontsa el az egészet, bár végülis nem ölte meg, tehát nem hazudott, de szerinte ezt a többiek nem fogják értékelni, főleg nem Zelena.

Belle és Rumple tehát házasságot kötnek, felvezetik a 4. évadot, ami remélem olyan jó lesz, mint a 3. évad második fele. Emma és Hook fordulata is kiderül, illetve megnézhetjük, hogy mennyire tud Snow gyereket neveli a herceggel.

Értékelés: 10/6. Az évad minősége a végére fejlődni látszódott, így bízom benne, hogy az utolsó rész is ütős lesz, amiért majd tűkön ülve várhatjuk a szeptembert/októbert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...