Revenge - Ütős finálé

Azt hiszem, régen volt ilyen jó a Revenge. Megint megleptek és nem azzal, hogy ki/kik halt/ak meg, hanem az egésszel. Persze az előző részben és a mostaniban is lehetett sejteni dolgokat, de nem volt semmi egy rész. Bár a 4. évadot berendelték, ha nem javul egy kicsit a sorozat, akkor nem biztos, hogy lesz esélye az 5. évadra, de ne legyen igazam.
SPOILEResen folytatom:


A Revenge az egyik olyan sorozat, amit nem a színészek miatt kezdtem el nézni, de miattuk szerettem meg és folytattam. A széria 2011-ben vette kezdetét, azóta pedig kisebb-nagyobb sikerrel elértünk a 3. évad végére. Emily bosszúja végre a végéhez ért, bár szerintem nem egészen, mert bár Conrad meghalt, Victoria életben van és kétlem, hogy nyugton ellene a helyén. De kezdjük az elején.

Aiden elment ahhoz az orvoshoz, aki Amandát kezelte kiskorában, kiderült, hogy Victoriának dolgozott (miért is ne másnak?). Most is segített neki. Aidennel mérget itattak meg, majd Victoria megfojtotta a férfit, ami még nem lett volna nagy sokk, de amikor Emily hazaért és ott találta az ágyon, az már egy thrillernek is beillett volna. Oké, nekem a szemek a mániáim, tehát, ha azok valahogy másként állnak, akkor már félek, viszont most Vic volt az, aki ezt tette vele. Emily kiborult és perszehogy a nő után eredt, hogy bántsa, de végül Nolan és Jack tippje nem igazolódott be, ugyanis nem ölte meg (lehet, hogy akarta, kitűnik belőle).

Tehát az egyik halott a részben Aiden volt, akit megsirattunk, de csak Revenge-módra, hiszen itt nem álltunk meg. Vic ugye mindenre rájött Emsel kapcsolatban, hogy ki is ő valójában. Emily a múltkor talált gyűrűt Charlottenek adta, majd elment és kiásta Amanda sírhelyét. Ekkor jelent meg Victoria nagyasszony, aki bejelentette a lánynak, hogy mindent tud róla, Emily egy jó húzással fejbe vágta, majd amire nem számítottam, bezárta egy diliházba, mondván, hogy nem normális. Ebben segítségére volt a doktornő, aki közben átállt a másik oldalra. De a fináléban nem csak ezek történtek. 

A szériában az a jó, hogy több szálon fut, de a szálak mindig összeérnek és szerencsére nem teljesen értelmetlenül. Bár meg kell hagyni, nekem Daniel jelenléte már feleslegessé vált, kezdhetnének vele valamit. Ő is ámokfutásba kezdhetne, ahogy az apja, vagy valami, mert a francia nővel egyetemben semmit nem érnek jelenleg.  A mostani részben sem zavartak sok vizet, csak egy kis időhúzásnak vetették be őket. 
Nem említettem, hogy Conrad kiszabadult a börtönből egy őr "segítségével", aki mint kiderült nem segíteni akart a férfinek. A Graysonok feje elindult az országúton, ahol elvileg valaki felvette volna, én arra tippeltem, hogy majd jön Emily vagy Victoria, de nem. A gyanúm beigazolódott, amit annyira szépen nem, de hihetően vezettek fel.


Én már az elején sejtettem, hogy David Clarke él, most pedig az a tippem, hogy nem olyan jófiú ő, mint ahogy beállítják. Eddig a sorozattal kapcsolatban minden tippem igaznak bizonyult, így remélem ez is, mert akkor ez egy nagy csavar lehetne. Mivel bejelentették, hogy a 4. évadtól egy új szálat kap a sorozat, vagy a bosszút most hanyagoljuk, így sejteni lehet, hogy most David keresésére indulunk, aki az utolsó percekben megölte Conradot, így a pasi is kinyiffant Aidennel együtt. Meg kell, hogy jegyezzem, egyik sem fog hiányozni, így végre van esély Jack és Emily párosra. 

Tehát a 4. évadra szerintem olyan részek várnak, ahol az elején Davidet keressük, ez mellett Victoria is jelen lesz, mert nem fog nyugton bent maradni és eltiportatni magát. A háttérben jelen lesz Daniel és a francia nő, illetve Charlotte is, akinek nem kell sok, hogy megtudja, hogy ki is Emily. Aztán ott van még Nolan, aki továbbra is szállítja az imádott részleteimet egy-egy részben, illetve Jack is, aki most kimagyarázhatja magát, hogy nem ő rabolta el Charlotte-t.

Értékelés: 10/10. Még jó, hogy nem volt ez előtt egy kritika, mert nem kapott volna maximum pontot, de maximálisan megérdemelte, ugyanis a készítők tudják, hogy kitől és mikor kell megszabadulni. Tudják, hogyan okozzanak hatalmas meglepetést és, hogyan fűzzék össze a látszólag értelmetlen szálakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...