Maxim - Top 100 legszexibb női sztár

Idén is kikerült a lista, amit a MAXIM magazin minden évben felállít. A TOP 100 női sztárt sorolja be, amiben film- és sorozatszínésznők, illetve zenészek és egyéb más tevékenységben közkedvelt női sztárok kapnak helyet. Tavaly Miley Cyrus volt az előkelő első helyen, ám idén jócskán visszacsúszott, köszönhetően az idei és a tavalyi botrányainak. A listán helyet kapnak huszonéves sztárok, illetve jócskán 40 felettiek is, bizonyítva azt, hogy a kor nem minden. Természetesen mint minden listának, ennek is vannak nem idevaló szereplői, de mivel a szépség mindenkinem mást jelent, így ezt nem is lehet meghatározni pontosan ki érdemelte meg a helyét és ki nem. Az biztos, hogy nálam vannak meglepetés helyek, nem is egy.

Kezdjük visszafelé a sort. Az utolsó helyre becsusszant Rebecca Garcia, majd ő előtte Calty Lotz is helyet kapott. A mostanában nagy népszerűségnek örvendő Iggy Azalea is jelen van a listán, mégpedig a 96. helyen. A régen botrányairól híres, ma már sikeres zenész, Taylor Momsen a 91. helyet foglalja el.
A Nickelodeon sztárja, Victoria Justice idén a 86. helyet kapta meg, illetve a szintén tavalyi évben megjelent Lana Del Ray is jelen van, mégpedig a a 82. helyen. A sorozatsztár, Anna Paquin a 78. helyet szerezte meg. Carrie Underwood már a középmezőnyt népesíti, ugyanis az 56.  Az 53. helyet kapta meg Nina Dobrev, ő az első, akinek nem itt van a helye nálam. Nem mondom, hogy alső, mert ő inkább szép, mint szexi, de akkor sem kéne ennyire hátra sorolni, főleg, hogy olyanok vannak előtte, akik nem oda valók. Emily VanCamp is a listán szerepel, méghozzá az 51. helyen. Kendall Jennert nem tartom sztárnak, de úgy látom, a magazin szerint az, na mindegy, ő a 47. helyet kapta meg. Avril Lavigne az előkelő 44. helyen szerepel, míg Demi Lovato a 40. helyen van. Ennek felettébb örülök, hogy felkerült a listára, ugyanis mutatja, hogy nem számít, hogy valaki hány kiló, úgy is lehet szexi valaki, hogy nem csont sovány. A latin énekesnő Shakira is jelen van, mégpedig a 38. a listán, nem sokkal lemaradva a 36. Jennifer Lopeztől, aki bár elmúlt már 40 éves bőven, mégis ide sorolták, ahogy a 34. Alyssa Milanot. Neki kifejezettem örülök, hiszen nem nagyon szokott ilyen listán szerepelni. Innen következnek a régi vagy mai tinisztárok, mint Ashley Tisdale, aki a 33. lett idén. Lea Michele a 31, míg Sophia Bush a 30. pedig már ő is túl van a 30-on, mégis csodásan fest. Vanessa Hudgens a 28, míg a tavalyi első, Miley csak a 25. Szerintem neki sokkal hátrébb lenne a helye, messze nem szexi már. Kaley Cuoco is jelen van, mégpedig a 20. helyen, előtte pedig a nagy tini kedvenc, Selena Gomez a 19. helyen, igaz, hogy a kedvencem, de kicsit előrébb is gondoltam. Mondjuk olyan 10. hely körül, de ez is nagyon jó. Rihanna éppen kicsúszott az első 10-ből, míg Mila Kunis bejutott, aki a 9. lett. Az egyik legjobban vitatott ember nálam Katy Perry, aki messze nem érdemli meg a 3. helyet, attól függetlenül, hogy imádom a csajt. Idén az első Candice Swanepoel.

A listával csak az a bajom, hogy modelleket nem tennék bele, hiszen ők alapból szépek és a többség szexi is, így nem érvényes, hogy ők is bekerülnek, kitolva olyan sztárokat, akik megérdemelnék, hogy rajta legyenek ezen a listán.
A teljes listát ITT találjátok. Pár kép, amelyik elnyerte a tetszésemet:









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...