The Vampire Diaries & The Originals

Még alig rendelték be a sorozatokat, de máris kaptunk egy kisebb ízelítőt a szériák következő évadából, amik októberben kerülnek adásba. SPOILER VESZÉLY!



"A The Vampire Diaries ötödik évada Elena Gilbert új reménységével kezdődött. Miután eltöltött egy szenvedélyes nyarat Damon Salvatore-ral, a lány beiratkozott a Whitmore Főiskolára Caroline-nal, nem tudva arról, hogy Bonnie Bennett feláldozta életét Jeremy Gilbert feltámasztásáért. Míg a lány barátai azon fáradoztak, hogy Bonnie visszatérhessen az életbe a Túlvilág Horgonyaként, Stefannek szembe kellett néznie gonosz hasonmásával, Silasszel, Katherine-nek pedig a halandósággal és az anyasággal kellett megbírkóznia. Damon kapcsolata Elenával pedig elérkezett egy mélyponthoz, amikor a férfi múltjából előkerült egy régóta halottnak hitt barát, Enzo, akit a bosszú vezérelt. Stefan és Caroline barátsága még jobban elmélyült, amikor ők ketten szembeszálltak az Utazókkal, egy nomád körülmények között élő boszorkány-csoporrtal, akiknek célja Mystic Falls mágiamentessé tétele volt, s hogy végre otthonra leljenek. Végül, a városát elvesztve, s félve attól, hogy az összes szerettét is el fogja veszíteni a pusztulásban lévő Túlvilágon, Damon hoz egy óriási áldozatot, hogy mindnyájukat visszahozza – katasztrófális következményekkel. Az évad végi cliffhanger karaktereinket egy új szituációba helyezi, a hatodik szezon pedig arról szól majd, hogyan találnak vissza egymáshoz, miközben a jó és a gonosz összecsapását fedezik fel saját magukban. Céljuk pedig, hogy otthonukat visszaszerezzék."




"A The Originals első évadában hazatért Niklaus Mikaelson, egy erős és félelmetes teremtmény New Orleansba, egykori otthonába – a város pedig mindenféle természetfeletti lény otthona lett. Mikor visszatért, testvérei is követték nem sokkal utána, s aztán megtudták, hogy Hayley Marshall várandós Klaus gyermekével. Elijah eközben remélte, hogy a baba születése reményt ad családjuk újraépítéséhez, de eközben más erők azon fáradoztak, hogy ők elpusztuljanak: név szerint Marcel Gerard, Klaus régi pártfogoltja, akiről azt hitték, évszázadokkal ezelőtt meghalt, s aki Rebekah-val titkolt egy szörnyűséges dolgot. Az Eredetiek és Hayley aztán egy véres csatában találta magát a vámpírok és a boszorkányok között, a téteket pedig megemelte egy fiatal, de annál erősebb boszorkány, Davina, Klaus pedig meglepő kapcsolatot alakított ki egy fájdalmakkal teli diákkal, Camivel. Eközben Hayley segített falkájának visszatérni a Francia Negyedbe, de egy másik vérfarkas-csoport is ott ólálkodott, arra várva, hogy a megfelelő időben lecsaphassanak a vámpírokra. Az évad végének közeledtével a vérfarkasok megkísérelték a vámpírok pusztulását, a boszorkányoknak pedig eltökélt szándéka volt megölni az újszülött Mikaelson babát. A második szezonban megtudjuk, hőseink hogyan bírkóznak meg az új helyzettel, most, hogy a felerősödött vérfarkasok irányítják a várost, Elijah pedig próbálja megmenteni a hibriddé vált Hayleyt az önpusztítás ördögi körforgásától."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...