Kívánsághét - Egy hétig én leszek a jó tündér

Meglepetés! Egy darabig gondolkoztam, hogy véghez vigyem-e ezt az ötletemet, majd úgy döntöttem, hogy belevágok, üsse kő, hátha sikeres lesz az "akció". Egy hétig mindenki kívánságát teljesíteni fogom, ami a kritikák kérését illeti. Legyen szó egy pilotkritikáról, vagy akár zenei alkotásról, írok nektek róla és közzé is teszem. Van olyan sorozat, amit nem tudsz eldöntetni, hogy elkezd-e? Most lehetőséged akad, hogy kérj tőlem róla kritikát és megtudd, hogy mit gondolok róla. Szeretnéd tudni, hogy mi a véleményem egy-egy előadóról vagy dalról? Kérj róla egy kritikát!
A filmek terén is teljesítek kéréseket, de azért vegyétek figyelembe, hogy nem vagyok robot, így ezen a héten max. 2-3 filmet tudok megnézni. Természetesen lehet azokat is kérni (ha lehet, akkor ne 15 részes filmeket válasszatok ki) és rövid időn belül teljesítem ezeket a kéréseket is, de nem biztos, hogy ebből mind ezen a héten megvalósulásra kerül! Színészeket is kritizálok külön, ha valaki ezt szeretné!

Remélem, hogy sikeres lesz a dolog, hiszen ez a ti érdeketek is, ugyanis a héten ezeken kívül (1-2 bejegyzést igen) nem teszek ki mást, tehát, ha nincs kérés, nincs frissítés sem. Remélem, hogy sok-sok kívánságot teljesíthetek nektek!

Kizárólag ezen bejegyzés alatti kommenteket és kéréseket veszem figyelembe, máshol ne írjatok, mert úgysem veszem észre és el is fognak veszni egy idő után, tehát ne a chatbe, vagy facebookon az oldal linkjei alá írjatok, hanem ide! Kössz! :)

Ui: Aki írt már régebben a chatbe, hogy nézzek meg sorozatokat, azokat kérem, hogy most is írja le, ugyanis azokról már megfeledkeztem!


13 megjegyzés:

  1. húúha, nagyon sok mindenben kíváncsi lennék a véleményedre :D szerintem felsorolok minden kategóriából egyet, és válassz, melyiket szeretnéd megcsinálni :)
    Pilot: Hemlock Grove vagy American Horror Story :) ha nem bírod a "horrort" (ezek közül egyiknek sem olyan durva a pilotja), akkor White Collar :)
    Előadó: Adam Lambert.
    Film: A vágy villamosa. Nem mondok semmit róla, de nagyon érdekel a véleményed.
    Színész: Leonardo diCaprio. mert megosztó személyiség :D
    Kíváncsian várom bármelyikről (mindegyikről) a kritikát!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huhh....te aztán adtál nekem feladatot! Mindegyikről fog jönni, veled kezdem, aztán legfeljebb, ha most nem tudom befejezni, akkor a jövő héten jön a maradék, de annyira nem vészes a listád! :D

      Törlés
    2. ó, erre nem is számítottam :D köszönöm, már most várom a kritikákat!:)

      Törlés
  2. Reeka Adam Lambert *-*
    Én pár filmet és egy zenét írnék neked :)
    Film: Spring Breakers, Csajok Monte Carlóban, A szobatárs
    Zene: Avicii-Lay me down feat Adam Lambert
    :) remélem nem túl sok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. /bocsi, hogy spamolok, de örülök, hogy vannak még Glambertek :D/

      Törlés
    2. Nem zavar a spam, az ilyesfajta legalábbis. :D Amúgy a Spring Breakersről itt találsz: http://revorina.blogspot.hu/2013/07/spring-breakers-2012.html
      A többi pedig hamarosan érkezik! :)

      Törlés
  3. Sziaa. Hàt nekem rengeteg kérésem lenne de nem baj ha nem csinálod meg mindet.
    Film: A növerem húga
    Együttes: HCR, Imagine Dragons
    Sorozat pilot: A bárka, Anubisz házának rejtélyei
    Dal: Sense field: Save yourself

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem sok, mert a többségét már az oldal nyitása előtt láttam és csak kritika nem volt belőlük, de még emlékszem rájuk, úgyhogy hamarosan érkeznek! :)

      Törlés
  4. Sziia Nagyon jo otletnek tartom ezt a "jotunderkedest". :D
    Nem muszaly az osszesrol amit irok kritikat irnod mert latom kaptal par :kivansagot".Szooval:
    Film:Harry Potter(nem muszaly mindegyik reszerol)
    Alkonyat(Ennek sem muszaly mindegyik reszerol)
    Sorozat:The Lying Game
    Enekes:Britney Spears
    Elore is koszonom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el nem sok, főleg, hogy mindegyiket imádom, amiket felsoroltál, ezek is meglesznek. Amúgy, amit eddig írtatok kb. két nap alatt kivégzem, ha a filmeket nem veszem bele, szóval csak nyugodtan jöhetnek a kívánságok, én bírom, nektek meg lesz mit olvasni. :P

      Törlés
    2. Hu de jo :))
      Akkor meg gondolkodom par dolgon :D

      Törlés
    3. Oké, csak nyugodtan, bár majd lesz egy összefoglalóm, ugyanis vannak terveim néhány dologgal, amit felsoroltatok! :)

      Törlés
  5. Szia meg gondolkodtam par dolgon :)
    Sorozat:Revolution
    Enekes:Christina Aguilera
    Film:Valamilyen jo halloweenes filmeket tudnal ajanlani?
    Elore is koszonom :)

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...