A nyár legjobb sorozata

Ma este 18:00-kor lezártam az oldal első szavazását. Összesen 92 szavazat érkezett, amiért nagyon, de nagyon hálás vagyok. Nem gondoltam, hogy ennyien benne lesztek a játékban, holott tétje sem nagyon volt. Ígérem lesz majd nyereményjáték is a közeljövőben. :)

Nos, nem húzom tovább az időt. A nyertes nem más, mint
a PRETTY LITTLE LIARS. Gratula a lányoknak! :)


Sokáig vezetett a Teen Wolf, aztán volt holtverseny is, majd megelőzte a PLL, de végig a nyomában volt. Végül a PLL került ki nyertesnek 4 szavazat különbséggel. A harmadik helyet a True Blood szerezte meg, bár ők kissé lemaradtak, "csak" 8 szavazatot szedtek össze. Szerencsére mindegyik sorozat kapott szavazatot, ami nem kis teljesítmény. :) További eredmények:
4. The Fosters (6 szavazat)
5. Swithed at Birth (5 szavazat)
6. Camp (4 szavazat)
7. Under The Dome (2 szavazat)
7. Twisted (2 szavazat)
9. Mistresses US (1 szavazat)

Őszintén meglepett, hogy csak a hetedik helyre soroltátok az Under The Domet, hiszen nem kis nézettséget produkált. Az is meglepetés, hogy A Twistedet ugyanolyanra értékeltétek és, hogy ezek szerint van, aki ismeri a sorozatot. :) A többinél nem hiszem, hogy volt nagy meglepetés. Annyit hozzátennék, hogy a legjobb újonc szerintetek a THE FOSTERS, ami nekik nem kis teljesítmény. :)

Még a mai nap folyamán jön a naptár és a kritika is! Nézzetek még be a mai nap folyamán, hogy elolvashassátok az összefoglalót és letölthessétek a naptárat. :)

UI.: Amit nem mondtam, de a nyertes sorozatról lesz egy kis meglepetés is!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...