Teen Wolf - 3. évad 10. rész

Na kérem szép, ez egy rész volt az biztos. Ennél jobb rész már csak a buszos utazásos volt az évadban, de lehet, hogy még azt is megkérdőjelezném, mert ez tökéletes volt. Már csak két rész van a szünetig és meg kell, hogy mondjam, ha már most ilyen részeket láthatunk, akkor mi lesz itt az utolsó részben. Az biztos, hogy sok minden ki fog még derülni, de, hogy is lesz ez lehetséges? Nem tudom, majd meglátjuk, de az is biztos, hogy a mostani részből is rengeteg dolog kiderült és érthetővé vált a nézők számára, köztük számomra is.

A rész ott kezdődött, ahol az előző véget ért, tehát Stiles apját elviszi Miss Blake.
Nos, a kórházba menet, ahonnan Corát akarják kiszabadítani Stiles megint műsort csapott azzal az ütővel, miszerint Scottnak karma van, akkor neki baseball ütője. Komolyan, már csak érte érdemes nézni a részt. :D Nos, Corát csak Miss Blake tudja megmenteni, legalábbis állítása szerint, de nem ment minden ilyen egyszerűen, ugyanis az Alfa falka  a kórházban tartózkodott és el akarták kapni a csajt.
Az ikrek megint meztelenkedtek, de már kezdem megszokni. Hozzátenném, az ő öltöztetésük a részek során legalább olcsó. Harcoltak Scottal, Derekkel, majd Scottal és Peterrel is. Mind a kettő csata azzal végződött, hogy Scotték elmenekültek.
Stilesnek viszont a mostani részben volt egy érzelmesebb jelenete is, amikor is újra élesztette Corát, de előtte szintén viccelt egyet, de ezt már megszokhattuk. Amúgy Peter is nagyon hajaz a viccesebb szerepre és nagyon is jól áll neki. Nos, Stiles megmentette Corát, majd Scott visszament az anyjáért a kórházba, ugyanis őt meg elrabolta szintén a kis tanító nénink, aki Stiles apját is. Mind a ketten az őrzők csoportjába tartozik, tehát feláldozzák őket, hogy Miss Blake még erősebb legyen, bár azt kétlem, hogy mind a két szülőt kinyírnák az írók, max. az egyiket, de abban sem vagyok biztos. Az viszont nagy fordulat volt, hogy Scott elment a nagyfőnökkel.


Oké, tudom, hogy nem tudott mit tenni, hisz az ő anyja és a legjobb barátja apja is veszélyben van, de igaza volt Stilesnek, mindig van "B" tervük, biztos most is lett volna. Én arra számítottam, hogy tovább elhúzzák a dolgot és Scott tovább fog hezitálni, de nem így lett, viszont azt hiszem így is jó lesz, legalább nem lesz unalmas a dolog.

Ali jelenléte nem volt jelentőségteljes, viszont Isaaccal való izzása egyre jobban irritál. Mi az, hogy ők ketten, neki Scottal kell lennie és nem azzal a kis farkaskával. Elismerem, hogy jól néz ki és a szerepe sem rossz, de Ali akkor is Scotthoz tartozik és remélem, hogy még a szünet előtt történik köztük valami, ami megváltoztatja a kapcsolatukat, persze jó irányba, de, ha rosszba történne a dolog, még az is több, mint a semmi, hisz az évadból már tíz rész eltelt és ugyanott tartanak, ahol eddig, de ennek nem kéne így lennie, hiszen szeretik egymást ez meg is látszik.

Megkísérelném azt mondani, hogy a sorozat lassan jobb lesz, mint a The Vampire Diaries, ugyanis itt zajlanak az események, ott viszont már lassan 2 évada tulajdonképpen nem volt semmi Elena átváltozásán kívül. több minden van benne és még szívesebben is nézem. Ez nem azt jelenti, hogy a TVD-t nem szeretem, vagy, hogy már meguntam, nem, ez csak annyit tesz, hogy egyenlőre a Teen Wolf magasan a legszeretettebb sorozatom.

A rész értékelése: 10/10. Mindenképpen maximális pontszámot érdemel, nem is adhatnék erre mást. Még mindig hiányolom az imént említett románcot. Nem azt mondom, hogy szappanopera legyen a sorozat, de legalább lehetne egy szerelmes pár, lassan már az is mindegy, hogy kicsodák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...