The Fosters - Nyári finálé

A The Fosters idén nyáron debütált, de már most hatalmas sikere van, annak ellenére, hogy a kritikusok lehúzták és sokan féltették, hogy nem marad meg, ennek ellenére, folyamatosan hozza a nézettséget és egyre jobban felpörögtek az események. Mivel ilyen sikere volt, a csatorna berendelte a teljes első évadot, ami még 10 részt jelent, de ezek sajnos csak jövő januárba jelennek meg a televíziók képernyőjén. Jennifer Lopez sorozata tehát szárnyal. A széria több jelölést is kapott az idei Teen Choice Awardson, ami vasárnap kerül megrendezésre és amiből megtudjuk, hogy a jelölésből mennyit váltottak díjra Fostersék.

Az évad első fele 10 részes volt. Júniusban kezdték el és hétfőn ért véget. A nyári finálé legnagyobb meglepetése Callie és Brandon volt. Jó, abból a szempontból nem, hogy biztos voltam a dologban, hiszen az első rész óra érett a dolog, de gondolhattam volna azt is, hogy  nem húzzák még januárig el a dolgot.



A sorozat lényege az lenne, hogy van egy leszbikus pár, akik közül az egyiknek van egy gyermeke, ő Brandon, majd mikor összejönnek, örökbe fogadják az ikreket, Marianát és Jesust.  Az esküvőjük előtt, ami az nyári fináléban volt, végre eldöntötték, hogy Callie és a tesója is a családba tartozik, így őket is örökbe fogadják. Mariana akinek a legjobb barátnője összejön az öccsével elég furcsa természet, legalábbis számomra. Az biztos, hogy az egész család hihető és szerethető, ugyanis bemutatja, hogy milyen az élet, annyi különbséggel, hogy valamivel több a dráma, illetve a szülők mindegyike nő, ami szerintem ebben a korban már egyáltalán nem furcsa és még így is szerethető a sorozat.

Callie és a tesója élete eddig borzalmasnak mondható, de most, hogy Fostersékhez kerültek egyre jobb és jobb lesz nekik, bár Callie távozása a finálé végén elég meglepő volt. Gondoltam, hogy tesz majd valamit, hisz az öccsét cserben hagyta, viszont Brandonnal való kapcsolata szerintem nagyon jót tesz a sorozatnak, hiszen nem csak a felnőtteknek jó, mert bemutatja az ő életüket, hanem a tiniknek is. Ők is tudnak velük azonosulni és a tiltott szerelem mindig hoz plusz nézőket egy sorozatnak. Callie és Brandon nagyon szerethető együtt és nem is igazán láttam a lányt ilyen boldognak és mosolygósnak a sorozatban, mint annál a bizonyos csóknál, amit végül Callie öccse megszakított.

A finálé értékelése: 10/9. Megvolt benne szinte minden és már nagyon várom a januárt, amikor mindenkinek feltűnik, hogy Callie elment, főleg Brandonra és a barátnőjére leszek kíváncsi, hogy mit is csinál kettejükkel a srác csókja Callievel. Az biztos, hogy nem fogja megosztani senkivel, viszont biztos viszont akarja majd látni a lányt és még azt is el tudom képzelni, hogy saját maga indul útnak megkeresni őt, amint kideríti, hogy hol is lehet. Persze semmi sem biztos, viszont nagy szerelem lehet az övék, hogyha sikerül valahogy összejönniük és együtt maradniuk, legalábbis ez az én érzésem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...