Revenge - 1. évad

Ez igen. Nem semmi történések és fordulatok. A Revenge hozza a lehető legjobb formáját. A szereplők tökéletesek, a történet fantasztikus. Minden megvan benne, ami kell, de főleg rengeteg fordulat, amire senki sem számít.

Emily és a bosszú hadjárata meglehetősen izgalmas volt ebben az évadban. Mondanom sem kell, hogy itt is megvan a szerelmi háromszög, aminek az évad végén váratlan fordulata volt. Az utolsó részben több mindent is megtudtunk, de azt hiszem, hogy az egész évad úgy, ahogy van tökéletes. Itt is vannak felesleges szálak, de melyik sorozatban nincsenek?

Az évad legszomorúbb pillanata volt, amikor Samy a kutyus meghalt. Tudom, hogy nem ez volt a fő történet, de akkor is, amikor Emily és egykori barátja megsiratta, majd a pasi megcsókolja Emzt, tökéletes és váratlan. Na, jó, annyira nem, hiszen mindenki tudja, aki nézi a sorozatot, hogy szeretik egymást, de sosem sikerül összejönniük, mint pl. az utolsó részben, amikor Emily mindent el akar neki mondani, de váratlanul feltűnik "Amanda", aki nagy meglepetésre terhes.

Sok sorozatot csak a szerelmi szálak miatt nézek, viszont ezt nem csak az miatt. Oké, az is benne van, hiszen a nélkül nehéz egy szériát ilyen magasan fenntartani, de ebben megvan minden rejtély és minden titok, ami nem maradhat örökké feledésben, úgy mint a Pretty Little Liars, aminél a 4. évad megy és még mindig nem tudunk semmit. Itt elég pár rész és máris minden felfordul egy titok miatt. Ráadásul nem is olyan sablonos, hanem elég hihető is a dolog. Persze nincsenek ilyen emberek, legalábbis nem a környezetemben, de minden olyan, amit nem igen lehet CSAK kitalálni.

Daniel, akiről azt hittem, hogy meghalt az első részben kiderült, hogy mégsem halott, sőt ő volt a fő gyanúsított. Meg kell, hogy mondjam, amíg el nem jött az a bizonyos tizenvalahányadik rész, addig abban a hitben voltam, hogy a pasi meghalt és annyi neki, de nem. Mondjuk legszívesebben kinyírnám már, ugyanis kicsit unalmas lett az évad végére a karaktere, de reménykedem, hogy egy idő múlva a második évadban ismét beindul.

Daniel tesója Charlotte és a pasija elég jól elvoltak, ami egészen az évad vége feléig izgalmas volt, de most, hogy a csaj drogos, szinte semmi jelentőségük a sorozatban, ugyanis nem kapcsolódnak bele. Oké, Connort nagyon szeretem és azt is remélem, hogy még marad a sorozatban, de valahogy semmi dolguk nincsen, csak időhúzásnak vannak bent, de annak nagyon jók, csak unalmasak.

Ez az a sorozat, amiről van mit beszélgetni és írni, hiszen több olyan fordulat van benne, amivel sokan nem értenek egyet. A legtöbbet jónak tartom, de van egy-két olyan dolog, amit nem igazán fogok fel, értem, csak valahogy nem illik bele a történetbe. Ott van Noel, akit az elején rühelltem, de egyre jobban megkedvelek. Viszont azt csak én vettem észre, hogy fülig szerelmes Emilybe? Vagy csak nagyon jó barátja, amit elég furcsán mutat ki, meg kell, hogy mondjam.

Az évad értékelése: 10/10. Részre szoktam tizet adni, de évadra nem, viszont ez igazán megérdemli. Máris kezdem a következő "fejezetet", amit azt hiszem megint csak elég gyorsan be fogok fejezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...