Teen Wolf - Nyári finálé előtt

Már csak egy rész van vissza a szünetig. Már ez a rész sem volt kutya a minőséget tekintve. Mi lesz itt még a jövő héten? Több különös fordulat volt és nem is egy WTF jelenet, ami egytől-egyig meglepett és várakozásra késztet. Bár sajnos Scott csak a rész második felében kapott szerepet, ettől függetlenül fontos karaktert töltött be a rész második felében. Azt is tudom, hogy az ikrek nem főszereplők a szériában, de a mostani részben nagyon hanyagolva lettek, de legalább Lydia visszatért.

Egy részlet volt, amit nem igazán értettem a rész folyamán. ez volt Stiles dühkitörése. Mi szükség volt erre? Azt értem, hogy miért volt neki, de a sorozatban miért kellett? Azon kívül, hogy végre elcsattant az a Lydia-Stiles csók, ami nagyon tetszett, ezen kívül nem sok értelme volt, hacsak nem tartogatnak valamit a következő részekre az írók.

Stiles megint alakított amúgy a részben. Ha nem is annyit, de például a Derek verés nagyon tetszett. Biztos örült neki, hogy végre egyszer lekeverhet neki anélkül, hogy rettegne, hogy visszakapná, de sokkal jobban. :D Szeretem a karakter azon részét is, amikor kétségbe van esve és szomorú. Most épp az apja elrablása miatt nagyon fél, hiszen csak egy szülője van és nem akarja azt is elveszteni, így meg is érti az ember, hogy azt az egyet is félti.

 Scott apja is megjelent a rész során. A pasas nem tudom, hogy szerepelt e már a sorozatban, én nem emlékszem rá, de lehet, hogy csak nem emlékszem. Amúgy gondoltam, hogy valaki fontos karakter lesz, mivel ugye ismerte Stilest. Akkor le is esett a dolog, hogy ki ő, amikor Stiles közölte Scottal, hogy az apja a városban van. Egyből tudtam, hogy ő lesz az a személy, aki a fiú apja.
Mint már említettem, Scott szerepe nem volt jelentős a részben, nekem nagyon tetszett az a jelenet, amikor Isaac és Ali kapcsolata kiderül számára. Bár mondta, hogy mindegy, látszott rajta a szomorúság, hogy már pedig nagyon is nem mindegy, hogy a szerelmét elveszik tőle. Amúgy azt nem igazán értem, hogyha Ali azért szakított a fiúval, mert a családja ki akart maradni a farkasos dologból, akkor miért pont egy farkast nézett ki magának. Az sem igaz, hogy Scott iránt sem érez semmit, tehát simán visszamehetne hozzá, de nem. Nem tudom, hogy emlékeztek e, pár résszel ezelőtt volt egy Ali-Scott jelenet, amikor Alinél jártak és bent voltak a szekrényben. Annak akkor mi értelme volt? Miért kell reményt kelteni a rajongókban?

Derek bár sokat szerepelt a részben, vagyis többet mint Scott, nem sok mindent csinált azon kívül, hogy Bétává tette magát a húga életéért. Kíváncsi leszek, hogy fogja ezt bírni és, hogy mit szól hozzá Cora vagy épp Scott. Amúgy akkor ki is lesz a falka vezére? Mert ugye nem maradhatnak Alfa nélkül? talán scott visszatért a helyére és átveszi az Alfa helyét, hisz a falkában ő változott át a legrégebben, ráadásul alapból is Alfa. Remélem, hogy a következő részeben erre a kérdésre is választ kapunk, szerencsére a sorozat nem arról híres, hogy sokáig húzza a titkokat. :D

Ez a szem nem ismerős senkinek? Mondjuk a The Vampire Diariesből vagy épp a Twilightből? Nekem rögtön eszembe jutott mind a kettő. Mondjuk már nem zavar az ilyen, vagyis, hogy másik sorozatra hasonlít.

Mikor ugye ez a nézés levetítésre került, akkor már Scott, Ali és Stiles is a jéghideg vízben voltak, hogy feláldozzák magukat a szüleikért. Bár Scott doki barátja elmondta, hogy vissza tudja őket hozni, velünk nem közölték, hogyan is fog az zajlani.

A rész értékelése: 10/9. Max pontot majd a következő rész kap, remélem. Már nagyon várom, hogy mi fog történni a srácokkal, hogy élik túl és a szülők közül mindenki megmenekül e. A Stiles-Lydia csóknak is biztosan lesz folytatása. Azt is nagyon várom.  

Ne feledjétek! A következő 12. rész már a nyári finálé lesz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...