Zendaya - Replay

Megjelent a most már ex-Disney sztár első önálló klipje. A Replay a bemutatkozó albumán lesz hallható, de már kislemez formájában is kapható. A dalhoz készül videó is a minap került fel a legnagyobb videómegosztó portálra, ahol már fél millió megtekintéssel büszkélkedhet Bella Thorne barátnője.
A dal hangzásvilága merőben szokatlan az ifjú énekesnőtől, hiszen az eddigi dalai mind fel voltak javítva és extra effektekkel voltak bombázva. Ebből a dalból kiderül, hogy nincs is olyan rossz hangja és felesleges volt az összes javítgatás a hangjában.
Persze nem azt mondom, hogy tökéletes hangja van, de nem is olyan rossz, mint azt annak beállították. Ha nem tudnám, hogy 17 éves, biztos többnek nézném a klip alapján a festék és a ruhák meg a haja miatt, viszont egész jól sikerült így a klip is.
Több kinézet is látható a videóban, de nekem a legjobban az elején levő tetszett. Az olyan Zendayas volt. :D

A klip értékelése: 10/7. Van még mit javulni a videók és a hang terén is, de nem lett ez olyan rossz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...