ZZ Ward - 365 Days

Sokak számár ismeretlen az a név, hogy ZZ Ward. Én erősen próbálom megismertetni az ország fiataljaival, nem csak a blogomon, hanem starityn is. Írok cikkeket és rakok fel képeket, ugyanis ezt a nőt érdemes hallgatni. Csodás hangja van és nem mellesleg a dalai is eszméletlen jók. Az biztos, hogy nem a mai tucatzenét csinálja, mert arra már lassan senki sem vevő, hanem a saját egyedi hangjával, különleges dalokat énekel fel.
Az első dalként tőle a Til the casket dropsot hallgattam meg a tavalyi év folyamán, azóta megjelent első önálló nagylemeze is. Klipjei eddig is voltak, mint a Put the gun down vagy az imént említett Til the casket drops is, aminek a klipjében szerepet kapott a híres Pretty Little Liars sorozat néhány képkockája is.

A pénteki nap folyamán viszont megjelent következő klipje is a 365 Days. Bár a klip nem nyerte el a tetszésemet, örülök, hogy ebből lett kislemez, ugyanis az albumon ez az egyik kedvenc dalom tőle. A videó tulajdonképpen nem szól sok mindenről, de azért elég különlegesre, olyan ZZ-sre sikerült. Tudom, hogy nem ismeritek őt, de ha már elolvastátok róla ezt a kis bejegyzést, tegyetek meg annyit, hogy meghallgatjátok tőle ezt a dalt és megnézitek a klipet és lehet, hogy még meg is szeretitek egy szinten a csajt, annak meg nagyon örülnék.

Aki megnézte a klipet és meghallgatta a dalt, annak ajánlom a Til the casket drops videót is, főleg, ha PLL fan az illető. Illetve várom azoknak a komijait, akik meghallgatták, hogy milyen is a dal és mi a véleményetek róla. :)

 

1 megjegyzés:

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...