Hétvége

Nos, bár iskola előtt ez az utolsó hétvége én úgy döntöttem, hogy ezt az oldalra szánom. Teljesen új külső, sok-sok érdekesség és extra kritikákkal várlak benneteket ebben a két napban. Egy kis előzetes, hogy mire is vártok ennyit.

- Egy kedves barátnőmmel készítünk egy iskolai fejlécet és kinézetet. Tehát az oldal teljesen felfrissül. Ősziesebb és iskolai fejlécet hozok nektek vagy ma, vagy holnap, de mindenképpen a hétvégén még.
- Meglepetés sorozatkritika. :)
- PLL -A esély latolgatások.
- The Vampire Diaries 1. évad kritika.
-  TVD első 5. évados előzetes az első részből jelenetekkel!

Még rengeteg friss és kritika. Próbálok mindent beleadni! Ha a hétvége folyamán elérjük a 8000. látogatót, akkor nyereményjáték indul az oldalon fantasztikus nyereményekkel!!! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...