MT Video Music Awards 2013

Idén is megrendezésre került az MTV Video Music Awards, ahol nem sok meglepetés volt a nyertesek terén, de annál több a fellépőknél. A legtöbb szobrocskát Justin Timberlake vihette haza a maga 4 díjával. Díjat kapott nem kis meglepetésre Selena Gomez. Én drukkoltam neki megmondom őszintén, mert már megérdemelte ezt a díjat, bár izgultam is, hiszen a legjobb pop videó kategória jelöltjei igencsak kitettek magukért, de végül sikerült megnyernie. Justin egy mixet adott elő eddigi dalaiból, ami 15 percesre sikeredett, de jó volt felidézni a legjobb dalait. Örülök, hogy ennyi díjat nyert. Az One Direction is díjat kapott, de őket kifújolta a közönség, mintha csak a Forma 1-en lennék és Vettel nyerne. :D Még mindig nem szimpik a srácok, de ez van, én már sajna nem vagyok oda az édes kis pofijukért, másért meg nem nagyon lehet őket szeretni.

Díjat nyert végre megint a 30 Seconds to mars is. Jared Leto még díjat is adott át, hozzáteszem a szerelése borzalmas volt, de hát nem azt kellett nézni tudom. Nem csak a 30 STM ment haza díjjal, hanem Bruno Mars is, aki kettővel is gazdagabb lett a tegnapi este folyamán.

Nyertesek:

ARTIST TO WATCH: Austin Mahone
BEST DIRECTION: 
Justin Timberlake, “Suit & Tie” (Director: David Fincher)
BEST EDITING: 
Justin Timberlake, “Mirrors”
BEST VISUAL EFFECTS: 
Capital Cities, “Safe And Sound”
BEST CHOREOGRAPHY: 
Bruno Mars, “Treasure” 
BEST ART DIRECTION: Janelle Monae & Erykah Badu, “Q.U.E.E.N.”
BEST CINEMATOGRAPHY: 
Macklemore & Ryan Lewis, “Can’t Hold Us”
MICHAEL JACKSON VIDEO VANGUARD AWARD: Justin Timberlake
A NYÁR LEGJOBB DALA: One Direction: Best Song Ever
LEGJOBB ROCK VIDEÓ: 30 Seconds To Mars: Up In The Air
LEGJOBB TÁRSADALMI ÜZENETTEL RENDELKEZŐ VIDEÓ: Macklemore & Ryan Lewis: Same Love
LEGJOBB EGYÜTTMŰKÖDÉS: P!nk feat. Nate Ruess: Just Give Me A Reason
LEGJOBB POP VIDEÓ: Selena Gomez: Come and Get It
LEGJOBB NŐI VIDEÓ: Taylor Swift: I Knew You Were Trouble
LEGJOBB FÉRFI VIDEÓ: Bruno Mars: Locked Out of Heaven
LEGJOBB HIP-HOP VIDEÓ: Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton: Can’t Hold Us  
AZ ÉV VIDEÓJA: Justin Timberlake: Mirrors 

Íme egy kis ruhamustra!

Ariana Grande

Taylor Swift

Selena Gomez

Lady Gaga

Ellie Goulding

Miley Cyrus
 
Adam Lambert
A legjobb ruha díját nálam Ellen nyerte meg, de Ariana és Selena Gomez ruhája is nagyon-nagyon tetszik. A legrosszabb költemény Mileyé. Nem is tudok erre mit mondani, akinek ez tetszik annak valami elment otthonról. Mondjuk volt már ennél rosszabb is, de nem értem, hogy pár évvel ezelőtt miért tudott olyan gyönyörű lenni, most meg csak borzalmas ruhákat képes magára aggatni. Adam Lambet nézett ki a legjobban a férfi előadók közül. Végre Lady Gaga is elviselhető ruhát húzott fel. Még a haján egy kicsit változtatnék, de azt kell mondanom, hogy még szép is a kinézete!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...