Minihírek

Egy újabb bejegyzéssorozat van kibontakozófélben. Oké, hogy kritika oldal, de fejleszteni kell, mert egy idő után unalmassá válik az oldal. Még nem tudom, hogy hány naponta jelentkezek minihírekkel, de itt az első! :)

Oldalhírek

- Felkerült rengeteg új sulis cucc a menüpontba. Selena Gomez, The Vampire Diaries, ICarly, Vanessa Hudgens, Supernatural stb...nézzetek körül!

Sztárhírek

- Eva Longoria ismét szingli.
- A TV2 megvette az Under The Dome vetítési jogait és már szeptember közepén leadja az első két részt, majd hetente egy-egy újabb részt láthatunk.
- Ma este, nálunk éjjel kerül átadásra az MTV VMA díjai, ahol jelen lesz, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, a turnézó Selena Gomez, bruno Mars és még sok-sok sztár. Holnap jövök képekkel és ruhakritikákkal. :D
-  Megjelent Miley Cyrus új dala. A címe Wrecking Ball, ami egy ballada.
- Hosszú Katinka férjhez ment.
- Jövő héten lesz a Pretty Little Liars félévadzáró epizódja, ami nagyon érdekesnek ígérkezik.
- Ma van Blake Lively 26. születésnapja. Boldog születésnapot kívánok neki innen is! :)
- Sebastian Vettel nyerte az idei belga nagydíjat Fernando Alonso és Lewis Hanilton előtt. Alonso a 9. helyről lett második. Kimi Raikönnen kiesett, így 27 folyamatos pontszerzés után véget ért a sorozata.
- Shaun Sipos szerepet kapott a The Vampire Diaries 5. évadában, ahol egy halandót játszik. A karakter visszatérő szereplő lesz. 
- Augusztus 21-ém elkezdődött a Ravenswood sorozat forgatása. Az első rész premierje, ah minden igaz, akkor október 22-én lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...