Új kinézet + menüpontok

Mint láthatjátok a lila színt lecseréltem a barnás-narancssárgás színvilágra. Remélem nektek is tetszik. A fejléc most már kicsit extrább lett az előzőnél, de még mindgi nem tökéletes.

Az új menüpontokról:

- Láthatjátok, hogy került fel kapcsolat menü is, akinek bármi kérdése vagy problémája akad, az kérem erre az emailra írjon. 
- Találhattok eddigi kinézetek menüt is, ahol bent vannak az eddigi fejlécek.
- A legnagyobb változás a naptár menüben van, ahol találhattok hetekre lebontva naptárakat, de akinek ezek nem tetszenek rendelhetnek is. Rendelés esetén mindenképpen nézd meg, hogy mik kellenek bele, mert, ha nem írod meg, hogy melyik hónap, vagy nem gépeled be, hogy kiről szeretnél, akkor nem tudok neked készíteni egyedi naptárat! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...