Őszi előzetesek

Lassan véget ér az idei nyári sorozatszezon. Már néhány új sorozat elkezdődött, mint az Így jártam anyátokkal, ám van, ami még nem ért véget, mint a Pretty Little Liars, vagy épp az Under The Dome, ami még egészen szeptember közepéig megy, így csak egy hétig nem marad sorozatom, ami nagyon jónak számít idén. Úgy, mint tavaly már idén is októberben kezdődik az őszi szezon. Két sorozat kivétel ez alól, a Revenge és az Once Upon a Time, amik szeptember utolsó vasárnapján startolnak.
Összeszedtem nektek az őszi premiersorozatok előzeteseit. Itt van pl. a The Vampire Diaries vagy éppen a Revenge! Remélem mindenki megtalálja a kedvenc őszi sorozatának előzetesét! :)

Revenge season 3

 

Once Upon a Time season 3


The Vampire Diaries season 5


The Originals season 1


The Tomorrow People season 1


Once Upon a Time in Wonderland season 1


Supernatural season 9


The 100 season 1


Még nincs előzetes a következő sorozatokhoz:
- Beauty and the Beast
- Carrie Diaries
- Cleaners

Ha kimaradt volna sorozat, aminek az előzetesére kíváncsiak vagytok, akkor azt komiba írjátok meg és, ha van hozzá, akkor ide kiteszem! :) Ti melyik sorozatot várjátok a legjobban és miért? Van, amit eddig nézetetk, de most már biztos nem fogtok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...